Wayne i Coleen Rooney pred oltar su stali prije 13 godina, a godišnjicu su proslavili u društvu četvorice sinova na utakmici Engleska - Hrvatska.

Galerija


Engleski nogometaš Wayne Rooney i njegova supruga Coleen zaljubili su se još u srednjoškolskim danima, a u nedjelju su 13. godišnjicu braka proslavili na tribinama Wembleyja. Na utakmicu Engleska - Hrvatska stigli su u društvu četvorice svojih sinova, a odsjeli su u luksuznom londonskom hotelu.

Vezani članci Coleen i Wayne Rooney Isplivala nova zabrinjavajuća snimka nogometaša uhvaćenog u preljubu s mlađim djevojkama, evo kako je izgledao dok ih je vodio u hotel! Coleen Rooney - 2 Komentiraju njezine obline i tvrde da je opet trudna, a ona se skinula u bikini i odvažno im odbrusila

Britanski mediji raspisali su se o odjevnoj kombinaciji koju je Coleen imala na sebi, a svoju figuru je istaknula u kariranoj majici dubokog dekoltea i kratkim trapet-hlačicama.

Coleen i Wayne se rijetko pojavljuju zajedno u javnosti, a čini se kako je njihova ljubav jača no ikada. Na zle komentare se ne obaziru, a Coleen često ignorira i brojne medijske napise o njoj samoj.

Ona i nogometaš skupa su od njihove 16. godine, a vezu su započeli nakon četiri godine prijateljstva. Tijekom njihovih zajedničkih 19 godina veze nogometaš je bio upleten u brojne afere kojima ju je sramotio u javnosti. Nepoznato je koliko ju je puta prevario, ali ona mu svaki put oprosti. Javnost se zafrkava na njezin račun tvrdeći da ga neće ostaviti zbog njegovih milijunskih prihoda jer smatraju da bi svaka supruga već ostavila muža zbog tolikih preljuba.

Lidija i Žanamari priredile seksi show u Vodicama: Bilo je tu vrućih dodira, a pogled je bilo teško skinuti i s njihovih haljina!

Kraljica Elizabeta usred svečanog ručka zamahnula mačem, pogledajte kako su reagirale Camilla i Kate