Kakav odnos

Oprostila mu sve ljubavne afere pa pobjegla s njim u luksuznu vilu, na njoj zarađuju 2 milijuna kuna tjedno

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Coleen i Wayne Rooney vlasnici su vile na karipskom otoku od 2010. kada su ju kupili za pet milijuna funti.

Supružnici Wayne i Coleen Rooney otputovali su s djecom na Barbados čim su u Velikoj Britaniji ublažena pravila o karanteni zbog koronavirusa. 

Pogledaj i ovo Coleen Rooney - 5 Brak pun problema Pisao joj je ljubavne pjesme, ona je uporno odbijala izaći s njim, a onda mu je u braku oprostila druge žene i skandale!

Umirovljeni nogometaš, koji je često punio medijske stupce izvanbračnim aferama i sramotio suprugu, kupio je luksuznu kuću 2010. za pet milijuna funti. Inače ju iznajmljuje za 250.000 funti (oko 2 milijuna i 70 tisuća kuna) na tjedan kada nije u njoj s obitelji. 

Vila može ugostiti 14 ljudi, ima pet spavaćih soba i bazen te divan pogled na more. Usto, u njezinu je dvorištu kućica s dvije spavaće sobe. Fotografije vile možete pogledati ovdje

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My big cheeky boy 😍💙

A post shared by Coleen Rooney (@coleen_rooney) on

Bračnom paru Rooney susjedi su na karipskom otoku umirovljeni nogometaš Rio Ferdinand te engleski voditelji Freddie Flintoff i glazbena skupina Ant & Dec. Wayneu i Coleen, kao i ostalima koji posjeduju luksuznu vilu na nekadašnjoj plantaži šećerne trske, na raspolaganju su restoran, wellnes-centar, privatna plaža i golf-teren. 

Inače, par je u braku od 2008., a 18 godina u vezi. Imaju sinove Kaija (10), Klaya (7), Kita (4) i Cassa (2). Coleen Rooney i Wayne Zajedno su ukupno 18 godina, a tijekom tog razdoblja isplivale su u javnost njegove brojne afere.

Nogometaš je bio upleten u brojne afere kojima je suprugu sramotio u javnosti. Nepoznato je koliko ju je puta prevario, ali ona mu svaki put oprosti. Javnost se zafrkava na njezin račun tvrdeći da ga neće ostaviti zbog njegovih milijunskih prihoda, mnogi smatraju da bi svaka supruga već ostavila muža zbog tolikih preljuba.

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene