Coleen i Wayne Rooney vlasnici su vile na karipskom otoku od 2010. kada su ju kupili za pet milijuna funti.

Galerija


Supružnici Wayne i Coleen Rooney otputovali su s djecom na Barbados čim su u Velikoj Britaniji ublažena pravila o karanteni zbog koronavirusa. 

Vezani članci Coleen Rooney - 1 Prošetala se u vrućim hlačicama ne obazirući se na kritike o težini i braku sa serijskim preljubnikom Coleen Rooney, Wayne Rooney (Foto: Profimedia) Nogometaš poznat po preljubima šokirao suprugu posebnim poklonom, boji se da će opet sve poći po zlu

Umirovljeni nogometaš, koji je često punio medijske stupce izvanbračnim aferama i sramotio suprugu, kupio je luksuznu kuću 2010. za pet milijuna funti. Inače ju iznajmljuje za 250.000 funti (oko 2 milijuna i 70 tisuća kuna) na tjedan kada nije u njoj s obitelji. 

Vila može ugostiti 14 ljudi, ima pet spavaćih soba i bazen te divan pogled na more. Usto, u njezinu je dvorištu kućica s dvije spavaće sobe. Fotografije vile možete pogledati ovdje

Bračnom paru Rooney susjedi su na karipskom otoku umirovljeni nogometaš Rio Ferdinand te engleski voditelji Freddie Flintoff i glazbena skupina Ant & Dec. Wayneu i Coleen, kao i ostalima koji posjeduju luksuznu vilu na nekadašnjoj plantaži šećerne trske, na raspolaganju su restoran, wellnes-centar, privatna plaža i golf-teren. 

Inače, par je u braku od 2008., a 18 godina u vezi. Imaju sinove Kaija (10), Klaya (7), Kita (4) i Cassa (2). Coleen Rooney i Wayne Zajedno su ukupno 18 godina, a tijekom tog razdoblja isplivale su u javnost njegove brojne afere.

Nogometaš je bio upleten u brojne afere kojima je suprugu sramotio u javnosti. Nepoznato je koliko ju je puta prevario, ali ona mu svaki put oprosti. Javnost se zafrkava na njezin račun tvrdeći da ga neće ostaviti zbog njegovih milijunskih prihoda, mnogi smatraju da bi svaka supruga već ostavila muža zbog tolikih preljuba.

Odrasla je u zavodnicu koja lomi srca kolegama, a imala je tek 9 godina kada je ušla u svijet slavnih