S posebnim zlatom

Do prije nekoliko godina bila je muškarac, a danas sa 70 godina ponosno pozira kao žena u toplesu

Caitlyn Jenner (Foto: Instagram) Caitlyn Jenner (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Caitlyn Jenner (Foto: Instagram) +0 Caitlyn Jenner (Foto: Instagram) Galerija

Caitlyn Jenner na Instagramu je objavila fotografiju u toplesu dok oko vrata nosi svoju zlatnu Olimpijsku medalju koju je osvojila kao Bruce Jenner.

I dok njezine kćeri i drugi članovi obitelji Kardashian-Jenner muku muče zbog bizarnih ispada Kanyea Westa i mogućeg razvoda od Kim Kardashian, 70-godišnja Caitlyn Jenner bezbrižno uživa i na društvenim mrežama objavljuje svoje razgolićene objave.

Pogledaj i ovo showbuzz Svi se sprdaju! Pogledajte video koji je postao pravi hit zbog neobične reakcije tijekom razgovora s članicom poznate obitelji!

Tako je na profilu na Instagramu podijelila fotografiju na kojoj pozira u toplesu uz rub bazena, dok je na sebi samo nosila zlatnu olimpijsku medalju koju je osvojila 1976. godine na Ljetnim olimpijskim igrama u Montrealu dok je trčala desetoboj još kada je bila muškarac, odnosno davnih dana prije nego je odlučila promijeniti spol.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) on

Caitlyn se prije nekoliko godina pojavila na naslovnici magazina Vogue i objavila svoju vijest o transrodnosti sa stilom i riječima "Zovite me Caitlyn" i tako šokirala američku javnost. 

Njezina transformacijua prikazana je u dokumentarnoj seriji "Ja sam Cait", koja je imala dvije sezone i na njoj je zaradila oko 3,2 milijuna dolara. Napisala je i knjigu "Tajne mog života" u kojoj je opisala operaciju promjene spola, a danas se vrijednost njezine imovine procjenjuje na 100 milijuna dolara.

Pažnju javnosti i medija privlači i neobičnim odnosom s 23-godišnjom poduzetnicom Sophie Hutchins koja je također nekad bila muškarac i s kojom i živi, a mnogi su uvjereni kako su u ljubavnoj vezi što je Sophia nedavno zanijekala. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene