Caitlyn Jenner i Sophia Hutchins snimljene si pri dolasku na druženje obitelji Jenner i još pokazale da se ne odvajaju jedna od druge, iako su negirale bilo kakvu romantičnu povezanost.

Galerija Caitlyn Jenner, Sophia Hutchins Caitlyn Jenner i Sophia Hutchins Sophia Hutchins +6 Sophia Hutchins

Prije operacije promjena spola svi smo ju, odnosno ga znali pod imenom Bruce Jenner, no Caitlyn Jenner je danas ponosna 70-godišnja žena koju plijeni pozornost medija i javnosti gdje god da se pojavi. A gdje se ona pojavi, tu je i 24-godišnja poduzetnica i manekenka Sophia Hutchins koja se od ne odvaja.

Vezani članci Caitlyn Jenner i Sophia Hutchins (Foto: Getty Images) Nekad su obje bile muškarci, razlika između njih je 46 godina, a sad planiraju imati dijete zajedno Caitlyn Jenner (Foto: Profimedia) Ona je nekada bila muškarac, a sada sa 69 godina ne odustaje od minica koje otkrivaju previše

Dame su tako snimljene pri dolasku na obiteljsko druženje s Caitlynom kćeri Kylie i pokazale koliko su i dalje bliske. Sophia je za tu priliku odabrala ultra-kratku haljinu, a Caitlyn dužu haljinu leopard uzorka.

O njihovom se odnosu piše od samih početaka poznanstva, do nedavno su svi bili uvjereni kako su njih dvije ljubavnice, što niti jedna od njih nije htjela potvrditi niti demantirati, a veza im je bila okružena velom tajne. Ili je barem tako bilo do nedavno kada je Sophia odlučila javno progovoriti i otkriti detalje njihova odnosa. Tako je zapravo sve zaprepastila tvrdnjom da je njihov odnos isljučivo roditeljski.

U javnosti su se prvi put pojavile 2017. godine, a zajedno su odlazile na različita događanja, snimane su na crvenim tepisima u dotjeranim izdanjima, a zajedno su provodile i odmore kao par. Sophia je čak u prosincu prošle godine bila doputovala u Australiju kako bi iznenadila Caitlyn koja je tamo sudjelovala u jednom reality showu. Zbog svega toga njezino je priznanje u intervjuu za podcast Juicy Scoop s Heather McDonald sve poprilično iznenadilo i zbunilo.

"Nikada tu nije bilo romantike niti seksualne privlačnosti. Naš je odnos uglavnom prijateljski", izjavila je bila Sophia.

Presudila im karantena ili ona "sedma godina"? Šokirala viješću da se rastaje od supruga s kojim ima dvoje djece Kelly Clarkson i Brandon Blackstock Kelly Clarkson i Brandon Blackstock Kelly Clarkson i Brandon Blackstock +4 Kelly Clarkson i Brandon Blackstock

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju