Nije loše

Otac slavnih sestara koji je postao žena pokazao pogled koji ima iz svoje luksuzne vile

Caitlyn Jenner (Foto: Profimedia) Caitlyn Jenner (Foto: Profimedia) profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Caitlyn Jenner (Foto: Profimedia) Caitlyn Jenner (Foto: Instagram) Caitlyn Jenner i Sophia Hutchins (Foto: Getty Images) +0 Caitlyn Jenner i Sophia Hutchins (Foto: Getty Images) Galerija

70-godišnja reality zvijezda primila se čišćenja vile vrijedne 3,5 milijuna dolara koju je kupila nakon rastave od Kris Jenner.

Caitlyn Jenner pokazala je predivan pogled iz svoje kuće u Malibuu, koju je 2015. godine nakon razvoda od Kris Jenner kupila za 3,5 milijuna dolara.

Pogledaj i ovo showbuzz Svi se sprdaju! Pogledajte video koji je postao pravi hit zbog neobične reakcije tijekom razgovora s članicom poznate obitelji!

Žena koja je prije bila poznata kao Bruce Jenner otkrila je predivan pogled na Tihi ocean iz topline svoga doma dok je usisavačem uređivala vilu.

"Garaža je savršeno čista, automobili su svi oprani i sada sam se primila sređivanja tapeta. Vani je predivan dan, no ostanite zaposleni drugim stvarima", napisala je na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The garage is perfectly clean, the cars are all washed, and now I’m down to the carpets. And it’s a beautiful day outside! Stay busy!

A post shared by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) on

70-godišnja reality zvijezda zbog svojih godina spada u rizičnu skupinu koronavirusa, a trenutačno je u samoizolaciji sa svojom djevojkom, 23-godišnjom poduzetnicom Sophie Hutchins.

Prije nekoliko dana paparazzi su ulovili Caitlyn u šetnji Mailubom, a bila je bez maske za lice i rukavica.

Caitlyn je javnost najviše upoznala kroz brak s Kris Jenner s kojom ima kćeri Kylie i Kendall. Nakon 24 godine braka otkrila je kako mijenja spol te da se rastaje od 64-godišnje reality zvijezde.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene