Najteže tek slijedi

Stvari između Irine i Bradleyja postaju sve gore zbog jednog razloga, pred njima je žestoka borba?

Bradley Cooper, Irina Shayk (Foto: Profimedia) Bradley Cooper, Irina Shayk (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Bradley Cooper, Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Instagram) Bradley Cooper i Lea (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Lea (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Lea (Foto: Profimedia) Irina Shayk i Lea (Foto: Profimedia) Irina Shayk i Lea (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Getty Images) +0 Bradley Cooper, Irina Shayk (Foto: Profimedia) Galerija

Bradley Cooper i Irina Shaky još nisu donijeli odluku s kime će živjeti njihova kći Lea De Seina.

Prekid višegodišnje veze glumca Bradleyja Coopera i manekenke Irine Shayk protekao je u mirnom tonu, bez javnih ispada, uvreda i svađe pred očima javnosti, ali čini se kako će se stvari zapravo tek zakomplicirati.

Pogledaj i ovo Irina Shayk i Riccardo Tisci (Foto: Profimedia) Tko tu koga? Muškarca koji ruskoj ljepotici mami osmijeh na lice nekad su povezivali s mužem slavne starlete

Naime, strani mediji prenose kako se par, koji se trudio ostati zajedno, baš zbog 2-godišnje kćei Lee De Seine, razišao tek nakon što su donijeli odluku kako će podijeliti skrbništvo nad njome te zajedno sudjelovati u njezinu odgoju.

Isprva se činilo kako će se stvari uistinu razviti u tom smjeru, posebice jer je Bradley svoje slobodno vrijeme odlučio posvetiti Lei, jer je posljednjih godinu dana nije puno viđao zbog obaveza oko snimanja i promocije filma "Zvijezda je rođena" s Lady Gagom, što je prema mnogima i bio jedan od okidača koji je označio kraj velike ljubavi.

I Bradley i Irina viđeni su nakon prekida u Leinu društvu, međutim postavlja se pitanje s kojim od roditelja će malena živjeti, posebice zbog prirode njihovih poslova zbog kojih često putuju diljem svijeta. Upravo je to razlog koji bi mogao dovesti do žestoke borbe za skrbništvo.

Tako prema pisanju The Mirrora, Bradley inzistira da Lea živi s njim u Los Angelesu, dok Irina želi da živi s njom u New Yorku kamo se preselila nakon prekida.

Hoće li se ova priča zakomplicirati kao ona Angeline Jolie i Brada Pitta čija borba za skrbništvo nad njihovom djecom traje već nekoliko godina i postala je medijski eksponirana ili će ipak uspjeti pronaći mirnije rješnje, tek ćemo vidjeti.

Inače, Irina je ovih dana snimljena sa zanimljvim modnim detaljem, ručnom torbicom u obliku knjige i to ne bilo kakve. Radilo se o onoj naslova "Idiot" autora  Fjodora Mihajloviča Dostojevskog, a mnogi su zaključili da je na taj način odlučila poslati jasnu poruku bivšoj ljubavi. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Katy Perry i Orlando Bloom (Foto: Getty Images) Katy Perry i Orlando Bloom (Foto: Getty Images) Orlando Bloom (Foto: Instagram) Orlando Bloom (Foto: Profimedia) +2 Katy Perry i Orlando Bloom (Foto: Profimedia) Celebrity Druga sreća: Samozatajni par uskoro će stati pred oltar, otkriveni i detalji same ceremonije

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene