Bradley Cooper i Irina Shaky još nisu donijeli odluku s kime će živjeti njihova kći Lea De Seina.

Galerija


Prekid višegodišnje veze glumca Bradleyja Coopera i manekenke Irine Shayk protekao je u mirnom tonu, bez javnih ispada, uvreda i svađe pred očima javnosti, ali čini se kako će se stvari zapravo tek zakomplicirati.

Vezani članci Irina Shayk (Foto: Profimedia) Ruska ljepotica progovorila o prekidu s glumcem za kojeg se šuškalo da ju je varao s Lady Gagom Bradley Cooper i Lea (Foto: Profimedia) Nakon prekida sa seksi manekenkom slavni glumac posvetio se najbitnijoj osobi u svom životu

Naime, strani mediji prenose kako se par, koji se trudio ostati zajedno, baš zbog 2-godišnje kćei Lee De Seine, razišao tek nakon što su donijeli odluku kako će podijeliti skrbništvo nad njome te zajedno sudjelovati u njezinu odgoju.

Isprva se činilo kako će se stvari uistinu razviti u tom smjeru, posebice jer je Bradley svoje slobodno vrijeme odlučio posvetiti Lei, jer je posljednjih godinu dana nije puno viđao zbog obaveza oko snimanja i promocije filma "Zvijezda je rođena" s Lady Gagom, što je prema mnogima i bio jedan od okidača koji je označio kraj velike ljubavi.

I Bradley i Irina viđeni su nakon prekida u Leinu društvu, međutim postavlja se pitanje s kojim od roditelja će malena živjeti, posebice zbog prirode njihovih poslova zbog kojih često putuju diljem svijeta. Upravo je to razlog koji bi mogao dovesti do žestoke borbe za skrbništvo.

Tako prema pisanju The Mirrora, Bradley inzistira da Lea živi s njim u Los Angelesu, dok Irina želi da živi s njom u New Yorku kamo se preselila nakon prekida.

Hoće li se ova priča zakomplicirati kao ona Angeline Jolie i Brada Pitta čija borba za skrbništvo nad njihovom djecom traje već nekoliko godina i postala je medijski eksponirana ili će ipak uspjeti pronaći mirnije rješnje, tek ćemo vidjeti.

Inače, Irina je ovih dana snimljena sa zanimljvim modnim detaljem, ručnom torbicom u obliku knjige i to ne bilo kakve. Radilo se o onoj naslova "Idiot" autora  Fjodora Mihajloviča Dostojevskog, a mnogi su zaključili da je na taj način odlučila poslati jasnu poruku bivšoj ljubavi. 

Druga sreća: Samozatajni par uskoro će stati pred oltar, otkriveni i detalji same ceremonije