44-godišnji glumac i redatelj Bradley Cooper i njegova 11 godina mlađa djevojka, manekenka Irina Shayk prekinuli su nakon 4 godine ljubavi.

Galerija


Bradley Cooper i Irina Shayk sada i službeno više nisu par.

Vezani članci Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: Profimedia) Jedan od najljepših parova prolazi kroz dosad najveću krizu u vezi, zajedno su samo zbog jednog razloga? Irina Shayk i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Poslije preljubničke afere o kojoj su svi pričali, jedan od najljepših slavnih parova opet pred prekidom?

44-godišnji glumac i redatelj Bradley Cooper i njegova 11 godina mlađa djevojka, manekenka Irina Shayk prekinuli su nakon 4 godine ljubavi, potvrdio je časopis People.

Podsjetimo, par se počeo viđati 2015. godine, a kćerkica Lea De Seine stigla je kao kruna njihove ljubavi u ožujku 2017. godine. Par je bio i zaručen, no do oltara čini se nikada neće doći.

Iako su i službeno okončali svoju vezu, nakon što je zanosna Ruskinja viđena kako se iseljava iz zajedničkog doma, par će ostati u prijateljskim odnosima kako bi zajedno odgajao kćerkicu, tvrdi nadalje časopis koji ističe i kako im je to trenutno primarna stvar.

Par je navodno već neko vrijeme imao probleme, a stvari su pogoršale glasine i ljubavnoj aferi Bradleyja i Lady Gage koja je bila zvijezda njegovog filma "A Star is Born".

Iako je sama pjevačica više puta istaknula kako je njihova bliskost bila odlični marketinški trik smišljen u Bradleyjevoj glavi, dio javnosti nije joj povjerovao te je taj dio i zdušno navijao da njih dvoje napokon završe zajedno.

Irina se zatim na slavnoj Met Gali pojavila bez zaručnika, a čini se kako su već tada bili poprilično sigurno da više ne funkcioniraju zajedno.

Par je od samih početaka skrivao intimu kao zmija noge, pa se o njihovoj vezi ne zna gotovo ništa. Upravo zbog toga vjeruje se kako se nikada neće saznati pravi razlog prekida jednog od najljepših parova u Hollywoodu. 

Pobjednica "Plesa sa zvijezdama" pohrlila u zagrljaj najdražeg muškarca: Ovo je dečko lijepe Gabrijele Pilić