Za pamćenje!

Povratak na pistu nakon prekida: Ruska ljepotica senzacionalnom pojavom oborila s nogu

Irina Shayk (Foto: Getty Images) Irina Shayk (Foto: Getty Images) Getty Images 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk (Foto: Getty Images) Irina Shayk, Bella Hadid and Joan Smalls (Foto: Getty Images) Irina Shayk, Bella Hadid and Joan Smalls (Foto: Getty Images) Irina Shayk, Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Getty Images) Bradley Cooper, Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Instagram) +0 Irina Shayk (Foto: Profimedia) Galerija

Irina Shayk prošetala je modnom pistom prvi put nakon prekida veze s Bradleyjem Cooperom.

Ruska manekena Irina Shayk vratila se nakon prekida četverogodišnje veze s glumcem Bradlyjem Cooperom onome u čemu je najbolja, svom poslu i šetnji modnim pistama.

Pogledaj i ovo Irina Shayk i Bradley Cooper - 15 Treća šansa? Šuškalo se da ljubi rastavljenog nogometaša, a svjetski slavna manekenka sada je viđena u zagrljaju bivšeg supruga!

Tjedan dana nakon prekida Irina je zablistala na modnoj reviji u Italiji gdje je izgledala senzacionalno poput prave domine u kožnoj uskoj haljini dizajnera Ermana Scervina.

Irina je plijenila pažnju besprijekornom figurom i pogledom punim samopouzdanja kojim je začarala publiku u prvim redovima revije, a u drugi je plan stavila slavne kolegice Stellu Maxwell te Gigi i Bellu Hadid.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Irina je prije pojavljivanja na modnoj pisti snimala modnu kampanju, a fotografije je podijelila i na svom profilu na Instagramu, a jedan lajk dobila je i od Cristiana Carina, bivšeg zaručnika pjevačice Lady Gage koju mnogi krive za prekid nje i Bradleyja.

Podsjećamo, cijela se priča zahuktala nakon što je Bradley snimio film "Zvijezda je rođena" u kojem glumi i Gaga. Navodno je za vrijeme snimanja došlo do zahlađenja odnosa s Irinom koje je dovelo do prekida, unatoč tome što se par trudio ostati zajedno i to zbog dvogodišnje kćeri.

Iako su oni to opovrgnuli, prema najnovijem pisanju stranih medija Irina je optužila Bradleyja za prevaru i nikada mu zapravo nije povjerovala u tvrdnje kako između njega i Gage nije zaiskrilo. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Mary-Kate i Ashley Olsen (Foto: Profimedia) Mary-Kate i Ashley Olsen (Foto: Profimedia) Mary-Kate i Ashley Olsen (Foto: Profimedia) Mary-Kate i Olivier Sarkozy (Foto: Profimedia) +5 Mary-Kate i Olivier Sarkozy (Foto: AFP) Celebrity Tulumi, droga i mnogo stariji muškarci: Bile su velike teen zvijezde, no burni životi učinili su svoje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene