Kakva ljubav!

Nakon prekida sa seksi manekenkom slavni glumac posvetio se najbitnijoj osobi u svom životu

Bradley Cooper i Lea (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Lea (Foto: Profimedia) profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Bradley Cooper i Lea (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Lea (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Lea (Foto: Profimedia) Irina Shayk, Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Irina Shayk i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Irina Shayk, Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Bradley Cooper, Irina Shayk (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: Getty Images) Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: AFP) +0 Lady GaGa, Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Galerija

Glumac Bradley Cooper proveo je međunarodni Dan očeva s kćerkicom Leom, koju je dobio s modelom Irinom Shayk.

Nakon što je nedavno objavio svijetu kako je došlo do prekida između njega i njegove djevojke Irine Shayk, glumac Bradley Cooper viđen je kako s kćerkicom provodi kvalitetno vrijeme na Dan očeva. 

Pogledaj i ovo Irina Shayk i Lea (Foto: Profimedia) Majčinska ljubav Seksi manekenka utjehu nakon bolnog prekida pronalazi u kćeri Lei, a fotografi je prate u stopu

Dok je prekrasna Irina, majka malene djevojčice Lee, u Italiji gdje radi kao model na tjednu mode u Milanu, Bradley se pobrinuo da nihovo jedino dijete bude na sigurnom pa su ga fotografi snimili kako Leu nježno drži u rukama i unosi ju u svoj privatNI avion. 

Povodom Dana očeva Bradley je proveo kvalitetno vrijeme s Leom (2), a navodno su tata i njegova mezimica otišli na putovanje ne bi li malo uživali zajedno. 

Bradley je nosio bež hlače i plavu jaknu, a kako je u južnoj Kaliforniji nedjelja bila oblačna, svoju je Leu obukao u toplu vunenu vesticu s kapuljačom kako se ne bi prehladila. 

Ovo je prvo javno pojavljivanje Bradleya s Leom nakon što je ranije ovog mjeseca objavljeno kako glumac i manekenka poslije 4 godine veze prekidaju. Nakon mjeseci šuškanja o Bradleyevoj aferi s Lady Gagom, došlo je do konačnog prekida s Irinom, koja se odmah uputila u Italiju kako bi na slomljeno srce zaboravila hodajući po modnim pistama. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My fave triangle bra @intimissimiofficial 🌹 #intimissimi #ad

Objavu dijeli irinashayk (@irinashayk)

Iako je par prekinuo, dogovorili su se da će zbog Lee provoditi vrijeme zajedno, obiteljski. 

"Bradley je super tata, uvijek je bio jako povezan s Leom", rekao je izvor blizak paru. 

Navodno je glavni razlog prekidu bilo to što je Irina mislila da joj Bradley unatoč tome što imaju dijete nije dovoljno posvećen niti da osjeća obvezu da se oženi njome – što joj je smetalo. Nakon nekog vremena jedino su zbog Lee i dalje bili zajedno – što je na kraju ispalo neodrživo i veza se raspala. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What do you think about their red carpet look? 😍🔥 #BradleyCooper #IrinaShayk #TheOscars 🏆

Objavu dijeli Bradley Cooper (@bradleycooper__original)

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Instagram) Irina Shayk (Foto: Instagram) Irina Shayk (Foto: Getty Images) +10 Irina Shayk, Bella Hadid and Joan Smalls (Foto: Getty Images) Celebrity Poslije prekida ulicom prošetala u grudnjaku i raskopčanoj košulji, fotografe kao da nije doživjela

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene