Nije bilo pomoći

Neizbježna propast slavnog para: Snimanje filma udaljilo ga je od jedne, a privuklo drugoj poznatoj ženi?

Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Profimedia 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Lady Gaga (Foto: Profimedia) Bradley Cooper, Irina Shayk (Foto: Profimedia) Bradley Cooper, Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk, Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Lady Gaga (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Getty Images) +7 Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Getty Images) Galerija

Bradley Cooper i Irina Shayk navodno su prekinuli nakon što se on od nje emocionalno udaljio tijekom snimanja filma s Lady Gagom.

Trenutačno najzanimljiviji i medijski najpopraćeniji holivudski prekid zasigurno je onaj glumca Bradleyja Coopera i slavnog modela Irine Shayk.

Pogledaj i ovo Bradley Cooper, Irina Shayk (Foto: Profimedia) Sad je i službeno! Nisu izdržali glasine o preljubu: Slavni par prekinuo nakon 4 godine ljubavi, ona se već iselila iz njihovog doma

Prema navodima američkih medija, raspadu četverogodišnje veze kumovalo je snimanje filma "Zvijezda je rođena". Naime, Bradley se navodno emocionalno distancirao i iz svog života počeo isključivati svoju dugogodišnju partnericu Irinu baš za vrijeme snimanja filma s Lady Gagom.

Nakon mjeseci provedenih na setu veza više nije bila ista. 44-godišnji redatelj i glumac udaljio se od 33-godišnjeg modela i majke svog djeteta, a iako je par pokušao spasiti svoju vezu, nisu u tome uspjeli. 

Javnost je odavno zamijetila da se Lady Gaga i Bradley čine prebliskima, a njihova kemija na filmu, ali i na dodjeli ovogodišnjih Oscara samo je potvrdila šuškanja kako je upravo pjevačica uzrok nevolja u vezi poznatog glumca.

Gaga i Bradley svoju su bliskost pravdali kao jedini način da ostanu u likovima koje glume, a radi se o zaljubljenom paru. Iako je Gaga nekoliko puta negirala bilo kakvu upletenost u raspad Irine i Bradleyjeve veze, njezino otkazivanje zaruka također je rasplamsalo glasine da se radi upravo o tome da su se glavni junaci filma "Zvijezda je rođena" i u stvarnosti zaljubili. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nothing could be more special than sharing this moment at the Oscars with a true friend and artistic genius.

Objavu dijeli Lady Gaga (@ladygaga)

Irina Shayk već je spakirala svoje stvari te se iselila iz kuće, a izvori bliski paru tvrde kako su već odavno živjeli potpuno razdvojenim životima. 

Komentari obožavatelja su podijeljeni. Dok neki Irinu žale, mnogi su jako okrutni pa tvrde kako je Lady Gaga Bradleya očarala svojim talentom, dok mu Irina nije imala ponuditi ništa više od svoga lijepog izgleda. 

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić (Foto: Instagram) Slavko Sobin (Foto: Instagram) Slavko Sobin (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) +9 Nina Badrić (Foto: Instagram) Celebrity Nina Badrić objavom o svom hvarskom vjenčanju zbunila mnoge, ali i otkrila tko je muškarac kojeg grli

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene