Bradley Cooper i Irina Shayk navodno su prekinuli nakon što se on od nje emocionalno udaljio tijekom snimanja filma s Lady Gagom.

Galerija


Trenutačno najzanimljiviji i medijski najpopraćeniji holivudski prekid zasigurno je onaj glumca Bradleyja Coopera i slavnog modela Irine Shayk.

Vezani članci Laura Dern (Foto: Profimedia) Nakon prekida s najljepšom ženom svijeta plavooki ljepotan ljubi 8 godina stariju kolegicu? Bradley Cooper, Irina Shayk (Foto: Profimedia) Nisu izdržali glasine o preljubu: Slavni par prekinuo nakon 4 godine ljubavi, ona se već iselila iz njihovog doma

Prema navodima američkih medija, raspadu četverogodišnje veze kumovalo je snimanje filma "Zvijezda je rođena". Naime, Bradley se navodno emocionalno distancirao i iz svog života počeo isključivati svoju dugogodišnju partnericu Irinu baš za vrijeme snimanja filma s Lady Gagom.

Nakon mjeseci provedenih na setu veza više nije bila ista. 44-godišnji redatelj i glumac udaljio se od 33-godišnjeg modela i majke svog djeteta, a iako je par pokušao spasiti svoju vezu, nisu u tome uspjeli. 

Javnost je odavno zamijetila da se Lady Gaga i Bradley čine prebliskima, a njihova kemija na filmu, ali i na dodjeli ovogodišnjih Oscara samo je potvrdila šuškanja kako je upravo pjevačica uzrok nevolja u vezi poznatog glumca.

Gaga i Bradley svoju su bliskost pravdali kao jedini način da ostanu u likovima koje glume, a radi se o zaljubljenom paru. Iako je Gaga nekoliko puta negirala bilo kakvu upletenost u raspad Irine i Bradleyjeve veze, njezino otkazivanje zaruka također je rasplamsalo glasine da se radi upravo o tome da su se glavni junaci filma "Zvijezda je rođena" i u stvarnosti zaljubili. 

Irina Shayk već je spakirala svoje stvari te se iselila iz kuće, a izvori bliski paru tvrde kako su već odavno živjeli potpuno razdvojenim životima. 

Komentari obožavatelja su podijeljeni. Dok neki Irinu žale, mnogi su jako okrutni pa tvrde kako je Lady Gaga Bradleya očarala svojim talentom, dok mu Irina nije imala ponuditi ništa više od svoga lijepog izgleda. 

Nina Badrić objavom o svom hvarskom vjenčanju zbunila mnoge, ali i otkrila tko je muškarac kojeg grli