Nitko nije ni slutio

Evo što je pravi razlog raspada jednog od najdužih brakova među svjetski poznatim parovima: ''Ono što je nekad bilo uzbudljivo...''

Sylvester Stallone i supruga Jennifer - 7 Sylvester Stallone i supruga Jennifer - 7 Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Sylvester Stallone i supruga Jennifer - 7 Sylvester Stallone i supruga Jennifer - 6 Sylvester Stallone i supruga Jennifer - 4 Sylvester Stallone i supruga Jennifer - 3 Sylvester Stallone i supruga Jennifer - 2 Sylvester Stallone i supruga Jennifer - 1 Sylvester Stallone s obitelji - 2 Sylvester Stallone s obitelji - 3 Sylvester Stallone s obitelji - 5 Sistine i Sophia Stallone s majkom Jennifer +14 Sophia Stallone i Sylvester Stallone - 1 Galerija

Nakon što je Jennifer Flavin podnijela papire za razvod od Sylvestera Stallonea, poznato je koji je razlog kraja njihova 25-godišnjeg braka.

Medijima je prije nekoliko dana odjeknula vijest o razvodu još jednog omiljenog holivudskog para, glumca Sylvestera Stallonea i Jennifer Flavin.

Pogledaj i ovo Sylvester Stallone i supruga Jennifer Flavin - 1 Što sad ovo znači? Legendarni Rocky potaknuo nova šuškanja fotografijom njega i supruge, je li pomirba na vidiku?

Papire za razvod podnijela je upravo Jennifer, a kao prvotni razlog njihova razvoda bila je navedena njihova imovina, točnije imovina koju je Stallone skrivao od supruge i njome se rasipao, što je rezultiralo lošim financijama.

Glumac je za medije rekao sve najbolje o svojoj supruzi.

"Naši putevi su se razišli. Jako cijenim Jennifer i uvijek ću je voljeti. Ona je nevjerojatna žena i najbolja osoba koju sam ikada upoznao", kazao je glumac za TMZ te je potvrdio i kako razvodu nije kumovala tetovaža njegova rotvajlera kojom je ranije ovaj tjedan prekrio tetovažu Jenniferina lica.

Ipak, bliski izvor sada je otkrio koji bi mogao biti pravi razlog njihova razvoda.

"Oni su međusobno jako različiti, i što se tiče dobi i što se tiče temperamenta. Ono što je nekad bilo uzbudljivo i na što su gledali kao na izazov postalo je rutina i naporno.''

"On je stvari radio prilično impulzivno i često bez konzultacija s Jennifer. S godinama se nagomilalo puno malih razmirica. Ona nije podnijela zahtjev za razvodom zbog jedne stvari. Već godinama imaju dosta problema i jednostavno joj je bilo svega dosta", govori izvor.

Nitko nije ni slutio kraj ovom paru jer su nedavno proslavili 25. godišnjicu braka, na kojoj su oboje zahvalili jedno drugome.

Flavin i Stallone upoznali su se 1988. godine te su se ubrzo zaručili. Ipak, nakon pet godina veze, Stallone je prekinuo s Jennifer zbog Janice Dickinson, koja je tada rodila kćer Savannah, ali ubrzo nakon rođenja djeteta DNK analizom utvrđeno je da dijete nije Sylvestrovo, već jednog filmskog producenta, a Stallone se nakon toga vratio Jennifer.

1997. godine svoju su ljubav ozakonili brakom nakon što se rodila njihova prva kći Sophia. Dvije godine nakon nje dobili su i drugu kćer Sistine, a posljednja i najmlađa Scarlet rodila se 2002. godine.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Ibrahimović i Helena Seger Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović +0 Zlatan Ibrahimović Zanimljivosti Ibrahimović je ludo zaljubljen u 11 godina stariju manekenku i nakon više od dva desetljeća, a ona ni po čemu nije tipična žena nogometaša!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll i Alessandra Ambrosio Ivana Knoll +27 Ivana Knoll Celebrity Jedna od najseksi Hrvatica u minijaturnoj opravici užarila Instagram: "Jesi li zvala kanadere prije?"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene