Neočekivano!

Sylvester Stallone razvodi se poslije 25 godina braka, zahtjev je podnijela supruga, a poznati su i razlozi kraja ljubavi

Sylvester Stallone i supruga Jennifer - 3 Sylvester Stallone i supruga Jennifer - 3 Instagram 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Sylvester Stallone i supruga Jennifer - 3 Sylvester Stallone i supruga Jennifer - 4 Sylvester Stallone i supruga Jennifer - 5 Sylvester Stallone i supruga Jennifer - 6 Sylvester Stallone i supruga Jennifer - 7 Sylvester Stallone i supruga Jennifer - 1 Sylvester Stallone i supruga Jennifer - 2 Sylvester Stallone s obitelji - 2 Sylvester Stallone s obitelji - 3 Sylvester Stallone s obitelji - 1 +6 Sylvester Stallone s obitelji - 4 Galerija

Jennifer Flavin i Sylvester Stallone razvode se nakon 25 godina braka, a poznat je i razlog.

Glumac Sylvester Stallone razvodi se od supruge Jennifer Flavin nakon 25 godina braka, a zajedno imaju tri kćeri, Scarlet, Sistine i Sophiju.

Pogledaj i ovo Sylvester Stallone i supruga Jennifer Flavin - 1 Što sad ovo znači? Legendarni Rocky potaknuo nova šuškanja fotografijom njega i supruge, je li pomirba na vidiku?

Kako prenosi Daily Mail, Flavin je u petak podnijela zahtjev za razvod na sudu u okrugu Palm Beach na Floridi.

Daily Mail u posjedu ima i dokumente sa suda u kojima Flavin navodi kako je Stallone skrivao bračnu imovinu od nje tvrdeći i da se njome rasipao, što je imalo nepovoljan ekonomski utjecaj na njihovu bračnu stečevinu. Navodi se i kako je odnos bračnih partnera nepovratno uništen. 

Jennifer je zatražila i da njihova vila u Palm Beachu, čija se vrijednost procjenjuje na između 35 i 57 milijuna dolara, nakon razvoda pripadne njoj.

Stallone je također komentirao razvod.

"Naši putevi su se razišli. Jako cijenim Jennifer i uvijek ću je voljeti. Ona je nevjerojatna žena i najbolja osoba koju sam ikada upoznao", kazao je glumac za TMZ te je potvrdio i kako razvodu nije kumovala tetovaža njegova rotvajlera kojom je ranije ovaj tjedan prekrio tetovažu Jenniferina lica.

Nitko nije ni slutio kraj ovom paru jer su nedavno proslavili 25. godišnjicu braka na kojoj su oboje zahvalili jedno drugome. 

Manekenka je glumcu zahvalila emotivnom objavom na Instagramu na kojoj skupa poziraju, a u opisu je napisala kakav je glumac kao obiteljski čovjek.

''Hvala ti što me uvijek nasmijavaš, voliš i štitiš našu prekrasnu obitelj! Naš brak svake godine postaje sve bolji! Jedva čekam da provedemo ostatak života zajedno!'' zahvalila je i čestitala godišnjicu.

Ništa manje romantičan nije bio ni poznati glumac podijelivši zajedničku fotografiju uz opis: ''Nema dovoljno riječi da se opiše što je ova nevjerojatno nesebična, predana, strpljiva žena značila za naše živote i samo bih volio da imamo još 25 godina pred nama! Hvala ti, draga!''

Jennifer je pratiteljima pokazala nekoliko privatnih fotografija koje prikazuju bračni par u najboljim godinama dok je Flavin bila jedna od najljepših i najpoznatijih manekenki američke tadašnjice, a Sylvester pun snage za nove filmove.

Flavin i Stallone upoznali su se 1988. godine te su se ubrzo zaručili. Ipak, nakon pet godina veze, Stallone je prekinuo s Jennifer zbog Janice Dickinson koja je tada rodila kći Savannah, ali ubrzo nakon rođenja djeteta DNK analizom utvrđeno je da dijete nije Sylvestrovo, već jednog filmskog producenta, a Stallone se nakon toga vratio Jennifer.

Janice i Stallone započeli su svoju vezu pa se čak i zaručili, ali ubrzo nakon rođenja djeteta DNK analizom utvrđeno je da dijete nije Sylvestrovo, već jednog filmskog producenta, a Stallone se nakon toga vratio Jennifer.

1997. godine svoju su ljubav ozakonili brakom nakon što se rodila njihova prva kći Sophia. Dvije godine nakon nje dobili su i drugu kćer Sistine, a posljednja i najmlađa Scarlet rodila se 2002. godine.

Sylvester ima još dvoje djece prije braka s Jennifer. Prvi sin Sage rođen je 1976. godine u braku Stallonea sa Sashom Czack, no 2012. godine zadesila ih je tragedija, a Sage je preminuo od začepljenja krvnih žila.

Drugi sin Seargeoh rođen je 1979. godine, a baš poput oca ušao je u filmske vode, ali od kamere više voli producentska i redateljska mjesta.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Đina Džinović - 8 Đina Džinović - 1 Đina Džinović - 9 Đina Džinović - 10 +16 Đina Džinović - 11 Celebrity Prelijepa kći Harisa Džinovića potaknula je priče o novoj ljubavi, šuška se da je zavela mladog srpskog repera

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +27 Maja Šuput Celebrity Maja Šuput u žutoj opravici slučajno je privukla pozornost na detalj za koji nije ni slutila da će se vidjeti

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene