Samo hedonizam

Stalloneove seksi kćeri pokazale koliko se njihov slavni tata dobro provodi na obali Lijepe Naše

Scarlet Rose Stallone s društvom (Foto: Instagram) Scarlet Rose Stallone s društvom (Foto: Instagram) instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Sylvester Stallone (Foto: Instagram) Scarlet Rose Stallone s društvom (Foto: Instagram) Sistine Rose Stallone (Foto: Instagram) Sistine Rose Stallone (Foto: Instagram) Sistine Rose Stallone (Foto: Instagram) Sistine Rose Stallone (Foto: Instagram) Sylvester Stallone (Foto: Profimedia) Sylvester Stallone (Foto: Profimedia) Sylvester Stallone (Foto: Profimedia) +0 Sistine Rose Stallone (Foto: Instagram) Galerija

Sistine Rose Stallone i Scarlet Rose ne prestaju se hvaliti fotkama s odmora u Hrvatskoj.

Kći poznatog glumca Sylvestera Stallonea, Sistine Rose, zajedno s ocem i ostatkom obitelji ljetuje na našoj obali, a da je impresionirana ljepotom naše prirode i mora, dokazuju i njezine česte objave na Instagramu. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sistine (@sistinestallone)

Pogledaj i ovo Sylvester Stallone, Sistine Stallone, Scarlet Stallone, Sophia Stallone (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL Napokon uhvaćene! Jahtu zamijenile noćnim klubovima: Izazovne Stalloneove kćeri prošetale Hvarom i mamile poglede

Nakon što je objavila prve Insta Storyje na kojima je otkrila kako izgleda jahta na kojoj će sa svojom obitelji obići našu obalu i otoke, Sistine Rose sada se pohvalila selfijem s palube, a slično je učinila i njezina sestra Scarlet Rose. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

happy birthday America! sorry I’m not with you rn, i promise we’ll celebrate right when I get back😘😘

Objavu dijeli SCAR STALLONE (@scarletstallone)

Lijepe sestre uživaju u dobrom društvu i suncu, kao i plavom moru, a Scarlet je objavila i fotografiju svog oca, akcijskog glumca, kako uživa vozeći se na gliseru.

Hrvatska je postala pravi magnet za zvijezde, a njihova promocija ovog tipa svake godine sve više doprinosi našem turizmu. 

Podsjetimo, 72-godišnja zvijezda akcijskih filmova došla je u Split sa suprugom Jennifer te kćerima Sistine Rose, Sophijom Rose i Scarlet Rose. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

summertime

Objavu dijeli SCAR STALLONE (@scarletstallone)


1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Marlon Brando (Foto: Profimedia) Marlon Brando (Foto: Profimedia) Marlon Brando (Foto: AFP) Marlon Brando (Foto: AFP) +5 Marlon Brando (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Bio je miljenik žena koji je volio i muškarce, imao je 11 djece, radio je probleme, a sve su mu opraštali

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene