Sistine Rose Stallone i Scarlet Rose ne prestaju se hvaliti fotkama s odmora u Hrvatskoj.

Galerija


Kći poznatog glumca Sylvestera Stallonea, Sistine Rose, zajedno s ocem i ostatkom obitelji ljetuje na našoj obali, a da je impresionirana ljepotom naše prirode i mora, dokazuju i njezine česte objave na Instagramu. 

Vezani članci Anamaria Goltes Slovenka ubojitih trbušnjaka, prelijepa lica i zarazna osmijeha osvojila jednog od najboljih košarkaša na svijetu Sylvester Stallone, Sistine Stallone, Scarlet Stallone, Sophia Stallone (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL Jahtu zamijenile noćnim klubovima: Izazovne Stalloneove kćeri prošetale Hvarom i mamile poglede

Nakon što je objavila prve Insta Storyje na kojima je otkrila kako izgleda jahta na kojoj će sa svojom obitelji obići našu obalu i otoke, Sistine Rose sada se pohvalila selfijem s palube, a slično je učinila i njezina sestra Scarlet Rose. 

Lijepe sestre uživaju u dobrom društvu i suncu, kao i plavom moru, a Scarlet je objavila i fotografiju svog oca, akcijskog glumca, kako uživa vozeći se na gliseru.

Hrvatska je postala pravi magnet za zvijezde, a njihova promocija ovog tipa svake godine sve više doprinosi našem turizmu. 

Podsjetimo, 72-godišnja zvijezda akcijskih filmova došla je u Split sa suprugom Jennifer te kćerima Sistine Rose, Sophijom Rose i Scarlet Rose. 


Bio je miljenik žena koji je volio i muškarce, imao je 11 djece, radio je probleme, a sve su mu opraštali