Skupa unatoč svemu

Legendarni Rocky nahvalio 22 godine mlađu suprugu koja mu je oprostila nevjeru: ''Nemam dovoljno riječi za opisati ovu ženu...''

Sylvester Stallone i supruga Jennifer - 5 Sylvester Stallone i supruga Jennifer - 5 Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Sylvester Stallone i supruga Jennifer - 5 Sylvester Stallone i supruga Jennifer - 6 Sylvester Stallone i supruga Jennifer - 7 Sylvester Stallone i supruga Jennifer - 4 Sylvester Stallone i supruga Jennifer - 3 Sylvester Stallone i supruga Jennifer - 1 Sylvester Stallone i supruga Jennifer - 2 Sistine i Sophia Stallone s majkom Jennifer Sylvester Stallone s obitelji - 5 Sylvester Stallone s obitelji - 4 +16 Sylvester Stallone s obitelji - 3 Galerija

Sylvester Stallone i supruga Jennifer Flavin Stallone proslavili su 25. godišnjicu braka, a manekenka je glumcu zahvalila emotivnom objavom!

75-godišnji legendarni glumac Sylvester Stallone i 53-godišnja bivša manekenka Jennifer Flavin proslavili su srebrni pir - 25. godišnjicu braka.

Pogledaj i ovo Sylvester Stallone i supruga Jennifer Flavin - 1 Što sad ovo znači? Legendarni Rocky potaknuo nova šuškanja fotografijom njega i supruge, je li pomirba na vidiku?

Za 25 godina provedenih s njim, manekenka je glumcu zahvalila emotivnom objavom na Instagramu na kojoj skupa poziraju, a u opisu je napisala kakav je glumac kao obiteljski čovjek.

''Hvala ti što me uvijek nasmijavaš, voliš i štitiš našu prekrasnu obitelj! Naš brak svake godine postaje sve bolji! Jedva čekam da provedemo ostatak života zajedno!'' zahvalila je i čestitala godišnjicu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Flavin Stallone (@jenniferflavinstallone)

Ništa manje romantičan nije bio ni poznati glumac podijelivši zajedničku fotografiju uz opis: ''Nema dovoljno riječi da se opiše što je ova nevjerojatno nesebična, predana, strpljiva žena značila za naše živote i samo bih volio da imamo još 25 godina pred nama! Hvala ti draga!''

Mnogi poznati prijatelji čestitali su im prigodnim riječima u komentarima, a mnogi nisu ostali ravnodušni na niz fotografije koje je Jennifer podijelila, a na kojima su ona i Stallone vrlo mladi.

Jennifer je pratiteljima pokazala nekoliko privatnih fotografija koje prikazuju bračni par u najboljim godinama dok je Flavin bila jedna od najljepših i najpoznatijih manekenki američke tadašnjice, a Sylvester pun snage za nove filmove.

Ovaj predivan bračni par ima tri kćeri, Sophiu, Sistine i Scarlet, a njihova veza započela je 90-ih godina.

Međutim, iako su trenutno jedan od najuzornijih bračnih parova, na počecima im nije bilo sjajno pa su svoju vezu čak i raskinuli jer je druga manekenka Janice Dickinson navodno nosila Sylvesterovo dijete.

Janice i Stallone započeli su svoju vezu pa se čak i zaručili, ali ubrzo nakon rođenja djeteta DNK analizom utvrđeno je da dijete nije Sylvestrovo već jednog filmskog producenta, a Stallone se nakon toga vratio Jennifer.

1997. godine svoju su ljubav ozakonili brakom nakon što se rodila njihova prva kći Sophia. Dvije godine nakon nje dobili su i drugu kćer Sistine, a posljednja i najmlađa Scarlet rodila se 2002. godine.

Sylvester ima još dvoje djece prije braka s Jennifer. Prvi sin Sage rođen je 1976. godine u braku Stallonea sa Sashom Czack, no 2012. godine zadesila ih je tragedija, a Sage je preminuo od začepljenja krvnih žila.

Drugi sin Seargeoh rođen je 1979. godine, a baš poput oca ušao je u filmske vode, ali od kamere više voli producentska i redateljska mjesta.

Sylvester trenutno snima novi film ''Tulsa King'' u New Yorku, a glumac je na fotografijama paparazza iznenadio svojim izgledom koji je unatoč njegovim visokim godinama naprosto sjajan, a legendarni glumac i dalje čvrsto održava svoju mišićnu masu. Mnogi obožavatelji slažu se kako glumac izgleda bolje nego ikad.

Dodatan razlog za veselje pružila mu je i najstarija kći Sophia koja je posjetila tatu na radnom mjestu te također ukrala sve poglede pokazavši zanosno i mlađahno tijelo.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Camille Vasquez i Johnny Depp Camille Vasquez i Johnny Depp Camille Vasquez i Johnny Depp Camille Vasquez i Johnny Depp +12 Camille Vasquez i Johnny Depp Celebrity Svi pričaju o lijepoj odvjetnici Johnnyja Deppa, sitni detalji odaju da ih povezuje nešto više od posla?

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ashley Graham Ashley Graham Ashley Graham Ashley Graham +6 Ashley Graham Celebrity Bujne grudi teškom mukom je uvukla u ovaj bodi, njenu pojavu u ovoj kombinaciji bilo je teško ne primijetiti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene