obožava hrvatsku!

Nakon što se razveo od Hrvatice, u 90. je dobio sina s 46 godina mlađom ženom koju sada vodi po našoj obali

Obitelj Ecclestone u Dubrovniku - 4 Obitelj Ecclestone u Dubrovniku - 4 DNEVNIK.hr 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Obitelj Ecclestone u Dubrovniku - 4 Bernie Ecclestone (Foto: Dnevnik.hr) Bernie Ecclestone (Foto: Dnevnik.hr) Ecclestone na rivi (Foto: Dnevnik.hr) Bernijeva jahta (Foto: Dnevnik.hr) Bernie Ecclestone i Fabiana Flosi (Foto Profimedia) Bernie i njegova bivša supruga Slavica (Foto: AFP) Bernie Ecclestone i Fabiana Flosi (Foto: AFP) Bernie Ecclestone i Fabiana Flosi 1 (Foto: AFP) +0 Bernie Ecclestone i Fabiana Flosi (Foto: AFP) Galerija

Bernie Ecclestone snimljen je u Trogiru sa suprugom Fabianom Flossi i njihovim sinčićem Aceom.

Milijarder Bernie Ecclestone (90) s 46 godina mlađom suprugom Fabianom Flossi i njihovim jednogodišnjim sinčićem Aceom ovog ljeta obilazi Hrvatsku.

Pogledaj i ovo Slavica Ecclestone - 3 Sve je bilo brzo Slavicu Ecclestone svi znamo po braku sa šefom Formule 1, a njihova je brakorazvodna parnica oborila svjetski rekord!

Prvo su posjetili Dubrovnik gdje su ih fotografi ulovili tijekom šetnje Stradunom, a ljetovanje su nastavili u Trogiru.

Tamo također nisu uspjeli proći nezamijećeno, a fotkani su dok su se ukrcavali na brod. Kasnije su snimljeni i bez sinčića, a Berni svoju mlađahnu suprugu tijekom šetnje gradom nije ispuštao iz ruke

Bivši šef Formule 1 dobio je četvrto dijete u dobi od 89 godina. Iz prethodnih brakova ima tri kćeri, a zadnju, Petru, dobio je u braku s Hrvaticom Slavicom prije 32 godine. Najstariju kćer, Deborah, dobio je 1955. Bernie i nakon razvoda od Slavice gotovo svako ljeto provodi u Hrvatskoj i krstari Jadranom na svojoj jahti Petari.

Inače, Bernie i Fabiana vjenčali su se 2012., tri godine nakon njegovog razvoda od Slavice, koja je zbog toga postala jedna od najbogatijih Hrvatica.

Upoznali su se preko Sportskog vijeća za moto sport na čijim je sastancima ona redovito nazočila kao jedna poduzetnica. Nekoliko godina nakon toga, njihov zajednički prijatelj pozvao ju je na krstarenje Hrvatskom na kojem je bio i Bernie, a sve ostalo je povijest.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: Getty Images) Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) +3 Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) Celebrity Indiana Jones stigao u Hrvatsku s 22 godine mlađom glumicom i njihovim sinom, pokušali su se sakriti, no nisu uspjeli izbjeći fotografe

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene