90-godišnji Bernie Ecclestone i 46 godina mlađa supruga Fabiana Flossi prošetali su se Dubrovnikom. Jednogodišnjeg sinčića ostavili su na jahti. Voli li maleni biti na brodu, kako su proslavili njegov prvi rođendan te kako bi reagirali da jedan dan poželi biti vozač Formule 1 otkrili su samo za IN magazin.

Galerija


Za prvo ljetovanje sa sinčićem Aceom devedesetogodišnji Bernie Ecclestone i 46 godna mlađa supruga Fabiana Flossi odabrali su upravo Dubrovnik.

Vezani članci Tamara Ecclestone i Jay Rutland Kći najbogatije Hrvatice i milijardera koja je ljeto provela u Lijepoj Našoj podijelila sretnu vijest koju je uspješno skrivala sve dosad Slika nije dostupna Bojkotira tatino vjenčanje!

Bivši šef Formule 1 dobio je četvrto dijete u dobi od 89 godina. Iz prethodnih brakova ima tri kćeri, a zadnju, Petru, dobio je u braku sa Slavicom Ecclestone prije 32 godine. Najstariju kćer, Deborah, dobio je 1955. Obitelj ljeto provodi na svojoj jahti Petari, kojom Bernie i nakon razvoda od Slavice gotovo svako ljeto krstari Jadranom. Ovo je prvi put da je na njoj s njima jednogodišnji Ace.

Na kritike s kojima se par susretao o tome kako je Bernijeva dob previsoka za očinstvo milijarder je u medijima reagirao u svom stilu.

''Ja o tome ne razmišljam'', rekao je. 

Uz Bernieja brojne slavne osobe postale su očevi u poznijoj životnoj dobi. Charlie Chaplin dobio je sina u 73. godini. Sina je dobio i medijski mogul Rupert Murdoch u 72., a glumac Robert de Niro kćerkicu je dobio u 68.

Fabiana kaže kako je porod prošao sjajno. Ace je na svijet stigao u samo 25 minuta. 

A što je sve ovaj par otkrio o sinu i odmoru u Dubrovniku, pogledajte u našem videu!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Sonja Kovač u bikiniju s tangama okrenula kameri leđa i bacila obožavatelje u trans: "Morska vila!"

Isplivala nova zabrinjavajuća snimka nogometaša uhvaćenog u preljubu s mlađim djevojkama, evo kako je izgledao dok ih je vodio u hotel!