Bernie Ecclestone redovito ljetuje na našoj obali, a ovoga vikenda fotografi su ga snimili u šetnji Stradunom sa suprugom Fabianom.

Galerija


Milijarder Bernie Ecclestone već godinama dolazi u Hrvatsku, točnije Dubrovnik, a nikada nije skrivao koliko obožava našu obalu. 90-godišnji Bernie je ovoga vikenda Stradunom prošetao sa svojom 45 godina mlađom suprugom Fabianom Flosi, a u ležernoj šetnji im se pridružila i prijateljica. 

Vezani članci Tamara Ecclestone i Jay Rutland s kćerima na jahti u Zatonu Kći milijardera i najbogatije Hrvatice uhvaćena na jahti kod Dubrovnika, sa suprugom i kćerkicama uživala je u ljetnim radostima Bernie Ecclestone i Fabiana Flossi u Trogiru Nakon što se razveo od Hrvatice, u 90. je dobio sina s 46 godina mlađom ženom koju sada vodi po našoj obali

Supruga šefa Formule 1 prošlog je ljeta rodila sinčića Acea, a Bernieju je to četvrto dijete. Da čekaju bebu objavili su u travnju prošle godine, a čini se da roditeljstvo poznatom paru itekako godi, no vremena za sebe uvijek pronalaze. U šetnju Dubrovnikom otišli su bez svog sina. 

Vjenčali su se 2012. godine, tri godine nakon što se on razveo od Slavice, koja je nakon razvoda ostala jedna od najbogatijih Hrvatica. Upoznali su se preko Sportskog vijeća za moto sport na čijim je sastancima ona redovito nazočila kao jedna poduzetnica. Nekoliko godina nakon toga, njihov zajednički prijatelj pozvao ju je na krstarenje Hrvatskom na kojem je bio i Bernie, a sve ostalo je povijest.

Podsjetimo, najstariju kći, danas 65-godišnju Deborah Bernie je dobio s prvom suprugom Ivy Bamford, a s drugom suprugom, Hrvaticom Slavicom Radić ima 36-godišnju kći Tamaru i 31-godišnju kći Petru.

Mate i Katarina Rimac priredili svadbenu feštu za pamćenje, pogledajte raskošnu vjenčanicu u kojoj je mladenka zablistala!

Skinula se u svileno donje rublje i još jednom pokazala da izgledom može posramiti i upola mlađe kolegice!