Tamara Ecclestone i Jay Rutland dobili su drugu kćer, kojoj su odlučili dati ime Serena.

Galerija


Starija kći milijardera i bivšeg šefa Formule 1 Bernieja Ecclestonea i najbogatije Hrvatice Slavice Ecclestone, 36-godišnja Tamara Ecclestone rodila je djevojčicu te joj odlučila dati ime Serena.

Vezani članci Tamara i Slavica Ecclestone (Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL) Otkrivena burna svađa u obitelji jedne od najbogatijih Hrvatica: Mama i kći nisu razgovarale godinu dana Petra Ecclestone i James Stunt (Foto: Sutton Motorsport/Press Association/PIXSELL) Petra Ecclestone progovorila o braku iz pakla: "Spasila su me moja djeca!"

Daily Mail prenosi da je bogata nasljednica svoje drugo dijete rodila u bolnici u blizini švicarskog Berna prije tjedan dana, a ona i 39-godišnji suprug Jay imaju već petogodišnju kćer Sophiju, kojoj se sada ispunila želja da dobije mlađu sestru.

Sretnu je vijest potvrdio i sam 89-godišnji Bernie iz svog doma u Gstaadu u švicarskim Alpama.

"Apsolutno sam oduševljen što sam ponovno djed. Tamara je prije tjedan dana rodila djevojčicu u istoj bolnici u kojoj je rođen i moj sin Ace. Majka i dijete su sjajno, malena je prekrasna. Ime joj je Serena i obje se već nalaze u okolici Gstaada. Serena i Ace su gotovi vršnjaci pa će se moći igrati zajedno kada budu malo stariji. Oduševljen sam što je malena Serena konačno s nama, sada imam priličnu kolekciju unuka", izjavio je Bernie za Daily Mail.

Tamara je o želji za drugim djetetom prvi put progovorila prošle godine za magazin Hello! i otkrila da je Sophia poželjela sestru. Svoju je trudnoću krila od javnosti, čak ni dok je odmarala u Hrvatskoj ovo ljeto nitko nije primijetio trudnički trbuh. 

Tamara i Jay upoznali su se početkom 2013. godine, a vjenčali se samo mjesec dana kasnije. Nakon što su ljetni odmor proveli u Hrvatskoj, otputovali su u Švicarsku, gdje vrijeme provode s Bernijem i njegovom 44-godišnjom suprugom Fabianom Flosi, koja mu je ljetos rodila sina.

Kći bivšeg para ipak nije sigurna da želi biti dječak? Nakon dugo vremena odjenula suknju i pustila kosu