Krstari obalom

Bernie ne skriva koliko je zaljubljen u našu zemlju: "Volim Hrvatsku, ovdje mi je posebno lijepo"

Bernie Ecclestone (Foto: Dnevnik.hr) Bernie Ecclestone (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Bernie Ecclestone (Foto: Dnevnik.hr) Bernie Ecclestone (Foto: Dnevnik.hr) Christian Horner i Geri Halliwell (Foto: Dnevnik.hr) +0 Šef momčadi Red Bulla Christian Horner (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Nakon Trogira, Hvara i Mljeta Bernie Ecclestone svojom luksuznom jahtom Petarom usidrio se ispred Dubrovnika.

I ovog ljeta Bernie Ecclestone nije propustio tradicionalni odmor na Jadranu.

Pogledaj i ovo Christian Horner i Geri Halliwell (Foto: Dnevnik.hr) Ovo je ona?! Bila je najvatrenija članica grupe koja je obilježila 90-te, a danas bi je teško prepoznali i najveći fanovi!

Društvo na jahti pravi mu bivša članica popularne grupe "Spice girls" - Ginger Spice, odnosno Geri Halliwell i njezin suprug, inače šef tima Formule 1. Poznato je društvo uživalo u šetnji Dubrovnikom, što nije promaknulo našoj Ani Veli.

Nakon Trogira, Hvara i Mljeta Bernie Ecclestone svojom luksuznom jahtom Petarom usidrio se ispred Dubrovnika.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by geri 👑 (@therealgerihalliwell) on

"Volim Hrvatsku, a ovdje mi je posebno lijepo. Krstarimo obalom kao obično. Ostajemo tjedan dana. Za mene je to jako dugo", otkriva ovaj 88-godišnjak.

Bernie Ecclestone toliko dobro poznaje Dubrovnik da je njegovim prijateljima odličan vodič kroz grad. Ove godine u razgledanju ljepota turističkog bisera pridružila mu se čuvena Spajsica. Gerry Halliwell, poznatija kao Ginger Spice, prije četiri godine udala se za šefa tima Formule 1, Christiana Hornera.

Horner je s Bernijem Ecclestoneom Dubrovnik posjetio nekoliko puta. Zadnji put zajedno smo ih snimili u šetnji Stradunom 2013. godine. Zasad je njegov tim imao izuzetno dobru sezonu.

"Nadam se da ćemo biti uspješni i u drugoj polovici godine. Odmor će dobro doći. Drago mi je vratiti se u ovu lijepu zemlju", ističe Horner.

Sada je odlučio s ljepotama Dubrovnika upoznati i svoju slavnu suprugu. Večerali su u poznatom restoranu, nakon čega su ponovno šetali Starim gradom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Come on ! 😁

A post shared by geri 👑 (@therealgerihalliwell) on

I dok Bernie najviše voli vrijeme provoditi na jahti Petari, bivša supruga Slavica odlučila je srediti kuću u Zatonu pored Dubrovnika. Radovi su u završnoj fazi pa vjerujemo kako će i ona uskoro biti češće u Dubrovniku.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jane Seymour i Joe Lando (Foto: Instagram) Jane Seymour i Joe Lando (Foto: Instagram) Jane Seymour i Joe Lando (Foto: Instagram) Jane Seymour i Joe Lando (Foto: Getty Images) +1 Jane Seymour (Foto: Instagram) Celebrity Izgledaju bolje nego ikad: Žena vrač i Sully objavili zajedničku fotku nakon 21 godinu
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene