Ben Affleck je tužan zbog prekida s Anom de Armas, a paparazzi mu ne daju mira ni ovoga tjedna. Uhvatili su ga pred njegovom kućom u situaciji zbog koje se glumac nasmijao i sam sebi.

Galerija


Holivudski glumac Ben Affleck prije nekoliko dana je okočnao jednogodišnju vezu s glumicom Anom de Armas, a fotografi i dalje prate svaki njegov korak. 48-godišnjeg glumca tako su uhvatili ispred njegove kuće kako žonglira s hrpom paketa dok u isto vrijeme ispija ledenu kavu.

Vezani članci Ana de Armas Poslije prekida sa 16 godina starijim glumcem koji još tuguje za njom, odlučila se na promjenu imidža Film Njemu baš i nije stalo - 1 Okupili su holivudske face što ih je malo prestrašilo, a jedna osoba je postavila ritam za ostale

Na sebi je imao crnu jaknu kojom se štitio i od kiše, a u jednom se trenutku zbog nespretnosti s paketima nasmijao i sam sebi.

Vijest o prekidu Afflecka i Ane de Armas obišla je svijet u ponedjeljak, a tijekom tjedna se glumac pobrinuo da iz svoje kuće izbaci i Anine slike, a paparazzi su sve zabilježili svojim kamerama.

Sudeći prema napisima časopisa People, Ben je zaista htio da njihova veza uspije, a izvori bliski glumcu kažu kako mu prekid nije najbolje sjeo. "Ana ima sjajnu energiju. Bend je uvijek bio sretan kada je bio kraj nje. Upravo zbog njezina zdravog načina života, i Ben se tako ponašao", kažu glumčevi prijatelji.

Unatoč svemu, Ben nastoji usredotočiti se na sretne stvari u životu, uključujući i djecu koju ima s bivšom suprugom, glumicom Jennifer Garner. Ben i Jennifer su ostali u dobrim odnosima nakon razvoda, a njihovi prijatelji kažu kako se vole, no ne planiraju ponovno postati par.

Svoje luksuzno vjenčanje Trump je htio prenositi i na televizijama, a ovako je Melania izgledala na njihov veliki dan

Već 10 godina mudro skriva identitet oca svog djeteta, a kruže glasine da bi to mogao biti i jedan oženjeni muškarac