smiješno, ili?

Netko se s prekidom nosi lako, a netko izgleda ovako: Ben Affleck poslije ljubavnog brodoloma s ljepoticom uhvaćen u borbi s paketima

Ben Affleck i Jennifer Garner (Foto: Profimedia) Ben Affleck i Jennifer Garner (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ben Affleck i Jennifer Garner (Foto: Profimedia) Ben Affleck (Foto: Profimedia) +0 Ben Affleck (Foto: Profimedia) Galerija

Ben Affleck je tužan zbog prekida s Anom de Armas, a paparazzi mu ne daju mira ni ovoga tjedna. Uhvatili su ga pred njegovom kućom u situaciji zbog koje se glumac nasmijao i sam sebi.

Holivudski glumac Ben Affleck prije nekoliko dana je okočnao jednogodišnju vezu s glumicom Anom de Armas, a fotografi i dalje prate svaki njegov korak. 48-godišnjeg glumca tako su uhvatili ispred njegove kuće kako žonglira s hrpom paketa dok u isto vrijeme ispija ledenu kavu.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez - 1 Koštala je 70 milijuna dolara! J.Lo pokazala je dio svoje raskošne kuhinje u vili gdje živi s Affleckom, jedan ukras fanovi su odmah zamijetili!

Na sebi je imao crnu jaknu kojom se štitio i od kiše, a u jednom se trenutku zbog nespretnosti s paketima nasmijao i sam sebi.

Vijest o prekidu Afflecka i Ane de Armas obišla je svijet u ponedjeljak, a tijekom tjedna se glumac pobrinuo da iz svoje kuće izbaci i Anine slike, a paparazzi su sve zabilježili svojim kamerama.

Sudeći prema napisima časopisa People, Ben je zaista htio da njihova veza uspije, a izvori bliski glumcu kažu kako mu prekid nije najbolje sjeo. "Ana ima sjajnu energiju. Bend je uvijek bio sretan kada je bio kraj nje. Upravo zbog njezina zdravog načina života, i Ben se tako ponašao", kažu glumčevi prijatelji.

Unatoč svemu, Ben nastoji usredotočiti se na sretne stvari u životu, uključujući i djecu koju ima s bivšom suprugom, glumicom Jennifer Garner. Ben i Jennifer su ostali u dobrim odnosima nakon razvoda, a njihovi prijatelji kažu kako se vole, no ne planiraju ponovno postati par.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Melania Trump (Foto: AFP) Melania Trump (Foto: AFP) +0 Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Zanimljivosti Svoje luksuzno vjenčanje Trump je htio prenositi i na televizijama, a ovako je Melania izgledala na njihov veliki dan

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene