Ben Affleck je u New Orleansu snimljen s dječjom maskom na licu, u takvom izdanju nije mogao pobjeći paparazzima koji ga budno prate.

Galerija


Holivudski glumac Ben Affleck nikako nije mogao proći nezapaženo pri izlasku iz jednog hotela u New Orleansu u kojem je boravio sa svojom mlađahnom djevojkom Annom de Armas.

Vezani članci Jennifer Lopez i Ben Affleck Bili su jedan od najpopularnijih parova, njihovo vjenčanje svi su čekali, a onda je uslijedio iznenadan prekid! Ben Affleck i Ana de Armas Mjesecima se rado ljubakaju u javnosti, a posljednjim potezom dokazali su da im je sve bolje i bolje

Naime, 48-godišnji Ben pojavio se s dječjom zaštitnom maskom na licu koja mu je jedva prekrila nos i usta, a pogled mu je odavao dojam iscrpljenosti i velikog umora. 32-godišnja Anna bila je s njim, a nosila je masku za odrasle. Par je zajedno ušao u automobil koji ih je čekao ispred ulaza i otputio se na set filma "Deep Water", koji zajedno snimaju, a grad je prepun paparazza koji prate novi holivudski par.

Tako su prije nekoliko dana uhvaćeni kako razmjenjuju poljupce u pauzama od snimanja, a trenuci u kojima se odvajaju stvarno su prava rijetkost. "Deep Water" njihov je prvi zajednički film, a na njegovu su se setu nedavno i upoznali.

U javnosti se uglavnom ponašaju poput zaljubljenih tinejdžera i ne skrivaju koliko su opčinjeni jedno drugim, a unatoč pandemiji koronavirusa uspjeli su pobjeći i na romantična putovanja na Kubu i Kostariku.

Ana je već upoznala i Benovu djecu koju je dobio u braku s bivšom suprugom i glumicom Jennifer Garner, od koje se razveo 2015. godine nakon 10 godina braka. Čini se da njegovu novu djevojku i ona odobrava jer je u jednom od intervjua istaknula kako je sretna što je njezin bivši pronašao novu ljubav.

Bivši supružnici zajedno odgajaju djecu, a Jennifer mu je bila i velika potpora tijekom odvikavanja od alkohola, na kojem je bio već nekoliko puta. 

Prije 29 godina osvojila nas je ulogom kovrčave djevojčice, a onda je nestala iz javnosti, iza svega stoji teška priča