Ana De Armas i Ben Affleck počeli su živjeti zajedno, a glumica je svoju kuću u Los Angelesu stavila na tržište. Božić će provesti s Affleckom i njegovom djecom.

Galerija


Ben Affleck (48) i Ana de Armas (32) u vezi su nekoliko mjeseci, a nedavno su otkrili i da su počeli živjeti zajedno. De Armas su krajem ovoga tjedna paparazzi uhvatili s prijateljicom u kupovini u Los Angelesu, a čini se kako lijepa glumica planira božićne blagdane organizirati do posljednjeg detalja.

Vezani članci Ben Affleck Zabrinjavao je godinama ovisnošću zbog koje mu se raspao brak, a sad tvrdi da mu je to pomoglo u životu Film Njemu baš i nije stalo - 1 Okupili su holivudske face što ih je malo prestrašilo, a jedna osoba je postavila ritam za ostale

Božić će provesti s Affleckom i njegovom djecom, a nabavila je brojne detalje kako bi im obiteljsko okruženje bilo što ugodnije. Uskočila je u ležernu kombinaciju te je s prijateljicom nabavljala potrebne stvari, a pazila je na svaki detalj svog mornarskog stila. Lice je prekrila sunčanim naočalama i zaštitnom maskom, a paparazzi joj nisu smetali dok su je fotkali.

Affleck i njegova 16 godina mlađa djevojka inače su nedavno snimali novi zajednički film, a američki mediji onda su počeli šuškati da su se zaručili jer je Ana na ruci imala veliki prsten. Ipak, čini se kako je razlog tome filmski set, no par nije komentirao ta nagađanja.

De Armas je prije nekoliko dana svoju kuću u Los Angelesu stavila na tržište te se uselila kod Afflecka. Affleck i Armas upoznali su se i zbližili na snimanju erotskog trilera "Deep Water", u kojem tumače par. Ne skrivaju koliko su se zaljubili, a unatoč pandemiji koronavirusa, uspjeli su pobjeći nedavno na romantična putovanja na Kubu i Kostariku. Ana je upoznala i Benovu djecu koju je glumac dobio u braku s Jennifer Garner. Jennifer i Ben su se rastali 2015. nakon 10 godina braka, a glumica je istaknula kako je sretna što je njezin bivši pronašao novu ljubav.

Sprijeda pristojna, ali straga pravo iznenađenje, a i Franina izjava sve govori o ovoj Majinoj haljini!

Indira nikad izazovnija: Ni prorezi iznad bokova nisu je spriječili da digne nogu na stol!