Ben Affleck i Ana de Armas prekinuli su jednogodišnju romansu, a razlog tome je navodno činjenica da su im životi potpuno drugačiji, tvrde izvori bliski paru.

Galerija


Ben Affleck i Ana de Armas navodno su prekinuli vezu nakon što su godinu dana bili zajedno. Izvori bliski paru ističu kako je prekid bio obostran,a svatko je odlučio nastaviti svojim putem.

Vezani članci Film Njemu baš i nije stalo - 1 Okupili su holivudske face što ih je malo prestrašilo, a jedna osoba je postavila ritam za ostale Ben Affleck i Ana de Armas - 3 Sa 16 godina mlađom dragom jurio na motoru: Uskladili čak tenisice i kacige, ona pokazala avanturistički duh

"Ben više nije s Anom. Ona je prekinula njihovu vezu, koja je ionako bila komplicirana. Ana ne želi biti u Los Angelesu, gdje Ben živi zbog svoje djece", rekli su Anini prijatelji za časopis People.

"Njihovi su životu potpuno drugačiji. Ben i dalje radi na sebi, ima puno posla i želi se posvetiti svojoj djeci. Oboje su sretni sa svojim životima, no upravo to je i bio problem među njima", tvrde prijatelji.

Iako se posljednjih tjedana činilo kako je njihova veza sve ozbiljnija, ipak se ispostavilo da 48-godišnji Ben i 32-godišnja Ana nisu suđeni jedno drugome. Par je u prosincu otkrio da žive zajedno, a blagdane su proveli s Affleckovom djecom.

Affleck i 16 godina mlađa de Armas inače su nedavno snimali novi zajednički film, a američki mediji onda su počeli šuškati da su se zaručili jer je Ana na ruci imala veliki prsten. Ipak, čini se kako je razlog tome filmski set, no par tada nije komentirao ta nagađanja.

Affleck i Armas upoznali su se i zbližili na snimanju erotskog trilera "Deep Water", u kojem tumače par. Nisu skrivali svoju zaljubljenost, a paparazzi su ih od početka veze pratili u stopu.

Domaće ljepotice kao trudnice: Maja je poletna i s trbuhom do zuba, Žanamari je dobila 35 kilograma, a Nives ćete teško prepoznati!

Zbog urnebesnog videa koji je objavio Nižetiću se javilo pola naše estrade, on je prošao dobro, brine ga samo jedno!