prijatelji otkrili

Šokirali sve: Mjesecima pune medije poljupcima i tek su počeli živjeti zajedno, ali ljubav slavnog para nije uspjela

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ben Affleck i Ana de Armas prekinuli su jednogodišnju romansu, a razlog tome je navodno činjenica da su im životi potpuno drugačiji, tvrde izvori bliski paru.

Ben Affleck i Ana de Armas navodno su prekinuli vezu nakon što su godinu dana bili zajedno. Izvori bliski paru ističu kako je prekid bio obostran,a svatko je odlučio nastaviti svojim putem.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez - 1 Koštala je 70 milijuna dolara! J.Lo pokazala je dio svoje raskošne kuhinje u vili gdje živi s Affleckom, jedan ukras fanovi su odmah zamijetili!

"Ben više nije s Anom. Ona je prekinula njihovu vezu, koja je ionako bila komplicirana. Ana ne želi biti u Los Angelesu, gdje Ben živi zbog svoje djece", rekli su Anini prijatelji za časopis People.

"Njihovi su životu potpuno drugačiji. Ben i dalje radi na sebi, ima puno posla i želi se posvetiti svojoj djeci. Oboje su sretni sa svojim životima, no upravo to je i bio problem među njima", tvrde prijatelji.

Iako se posljednjih tjedana činilo kako je njihova veza sve ozbiljnija, ipak se ispostavilo da 48-godišnji Ben i 32-godišnja Ana nisu suđeni jedno drugome. Par je u prosincu otkrio da žive zajedno, a blagdane su proveli s Affleckovom djecom.

Affleck i 16 godina mlađa de Armas inače su nedavno snimali novi zajednički film, a američki mediji onda su počeli šuškati da su se zaručili jer je Ana na ruci imala veliki prsten. Ipak, čini se kako je razlog tome filmski set, no par tada nije komentirao ta nagađanja.

Affleck i Armas upoznali su se i zbližili na snimanju erotskog trilera "Deep Water", u kojem tumače par. Nisu skrivali svoju zaljubljenost, a paparazzi su ih od početka veze pratili u stopu.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Hrvatske trudnice In Magazin: Hrvatske trudnice In Magazin: Hrvatske trudnice In Magazin: Hrvatske trudnice +6 In Magazin: Hrvatske trudnice inMagazin Domaće ljepotice kao trudnice: Maja je poletna i s trbuhom do zuba, Žanamari je dobila 35 kilograma, a Nives ćete teško prepoznati!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Luka Nižetić i more Celebrity Zbog urnebesnog videa koji je objavio Nižetiću se javilo pola naše estrade, on je prošao dobro, brine ga samo jedno!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene