Adele je smršavila preko 40 kilograma zahvaljujući rigoroznoj dijeti, a slavna pjevačica ne želi zarađivati novac tako da promovira gubitak kilograma.

Galerija


Popularna pjevačica Adele (32) navodno je odbila čak 50 milijuna vrijedne marketinške ugovore koje su joj nudili kako bi promovirala dijetu zahvaljujući kojoj je izgubila preko 40 kilograma. Britanski The Sun piše kako su pjevačici angažmane nudile TV kuće, brendovi i marketinške tvrtke u nadi da će prihvatiti njihove ponude i promovirati svoju dijetu zbog koje ima novu liniju.

Vezani članci Adele Vjerovali ili ne, ovo je Adele: Poslije 12 godina opet je stigla u hit show i sve zapanjila svojom pojavom! Adele Kao da je nova osoba: Nikad nije bila mršavija, a pobrinula se da joj vitak struk i dekolte svi primijete i komentiraju

Adele je sve redom odbila, a tvrti kako ne želi postati još jedan od klonova klana Kardashian i brzo zaraditi novac, već se želi fokusirati na svoj novi album.

Pjevačica je kilograme izgubila zahvaljujući posebnoj dijeti i režimu pod kojim je bila, a liječnica Dominique Fradin-Read, koja je surađivala s pop-zvijezdom, tvrdi kako se tajna mršavljenja krije i u raspoloženju te mentalnom zdravlju. Osim toga, Adele se zaklela sama sebi gotovo na vojni režim funkcioniranja, a to je potvrdio i njezin osobni trener Pete Geracimo.

"Prestala je pušiti, pazila što pije, riješila se slatkog i prestala jesti obrađenu hranu. Odabrala je zdraviju hranu i redovito trenirala, jako naporno", izjavio je Geracimo.

Bizarno ponašanje Melanije i Donalda u javnosti teško je objasniti, ali kada se kamere ugase sve je drugačije?