Adele je nedavno pokazala zavidnu liniju nakon što je smršavjela više od 40 kilograma, a ne prestaje se hvaliti vitkom linijom.

Galerija


Adele je pokazala svoju nevjerojatnu transformaciju dok je ovoga vikenda obukla haljinu u kojoj je prije četiri godine nastupila na festivalu Glastonbury. 32-godišnja pjevačica pogledala je snimku svog nastupa te se o svemu pohvalila na Instagramu, a haljina u kojoj je onda nastupila danas joj je par brojeva prevelika.

Vezani članci Adele Vjerovali ili ne, ovo je Adele: Poslije 12 godina opet je stigla u hit show i sve zapanjila svojom pojavom! Adele Kao da je nova osoba: Nikad nije bila mršavija, a pobrinula se da joj vitak struk i dekolte svi primijete i komentiraju

Plesala je po svojoj dnevnoj sobi i očito se dobro zabavila, a sve je komentirao i njezin navodni novi dečko Skepta. Našalio se da je napokon pronašao lozinku za njezin profil na Instagramu, čime je dao naslutiti da je bio s njom u društvu.

Nedavno je ova slavna pjevačica šokirala sve kada je otkrila da je izgubila više od 40 kilograma. Zahvaljujući strogoj dijeti i režimu prehrane Adele je danas neprepoznatljiva, a ponosna je na svoje utegnuto tijelo.

"Prestala je pušiti, pazila što pije, riješila se slatkog i prestala jesti obrađenu hranu. Odabrala je zdraviju hranu i redovito trenirala, jako naporno", izjavio je Pete Geracimo, trener s kojim je pjevačica vježbala.

Danska ljepotica prošetala plažom s budućim suprugom, svi pogledi bili su upereni u njezino utrenirano tijelo