Kako je to postigla?

O nevjerojatnoj transformaciji Adele i dalje se priča, a njezin bivši trener sada je otkrio što je ključ njezine vitke linije

Adele (Foto: AFP) Adele (Foto: AFP) Afp 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Adele (Foto: AFP) +0 Adele (Foto: AFP) Galerija

Pete Geracimo dvije je godine radio kao osobni trener pjevačice Adele, a istaknuo je kako je njezin natjecateljski duh ključ vitke linije koju je pjevačica postigla.

Bivši osobni trener popularne pjevačice otkrio je kako je natjecateljski duh koju ima Adele ključ njezinog novog izgleda.

Pogledaj i ovo Adele - 1 Jako emotivno! Jedan postupak obožavatelja posebno je taknuo Adele, pa se i rasplakala, evo zašto ovaj video ima više od dva milijuna lajkova!

Pete Geracimo radio je s Adele 2016. i 2017. godine dok je pjevačica bila na turneji, a istaknuo je kako ona nikada nije bila veliki fan vježbanja, no uvijek je davala najbolje od sebe.

Daily Mail piše kako je Geracimo s Adele radio po sat vremena triput tjedno kada se odlučila početi baviti fitnessom. "Kada smo imali loš dan promijenio bih plan treninga kako bi joj bilo lakše. Tako je maknula misli od svega što ju je morilo te smo prije nego smo i mislili bili natrag u formi", priča Pete.

Trener je istaknuo kako je vodio treninge s Adele kao što bi to radio s bilo kime, bez obzira da li je slavan ili nije. "Obožavao sam njezin smisao za humor i na svakom treningu bismo se dobro nasmijali", naglasio je Pete.

Adele trenutačno živi u SAD-u, a ima osobnog trenera te se hrani prema posebnom režimu kako bi zadržala svoju vitku liniju.

Drastičan gubitak kilograma popularne Adele komentirali su njezini fanovi diljem svijeta. Dok se jedni pitaju da li je uopće zdravo toliko naglo smršavjeti, drugi hvale slavnu pjevačicu u tome koliko je ustrajna u svemu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene