Ovo nije očekivala

Adele istaknula nevjerojatnu novu figuru u zanimljivom badiću, ali umjesto da je hvale, napadaju je sa svih strana

Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: Instagram) +0 Adele (Foto: AFP) Galerija

Adele je fotkom na Instagramu htjela obilježiti karneval u Notting Hillu koji se ove godine otkazao zbog pandemije koronavirusa, no odabir frizure i badića brojnima nije dobro "sjeo".

Pjevačicu Adele napali su mnogi nakon što je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u badiću s uzorkom zastave Jamajke. Adele je fotkom htjela obilježiti karneval u Notting Hillu koji se ove godine otkazao zbog pandemije koronavirusa, no odabir frizure i badića brojnima nije dobro "sjeo".

Pogledaj i ovo Adele - 1 Jako emotivno! Jedan postupak obožavatelja posebno je taknuo Adele, pa se i rasplakala, evo zašto ovaj video ima više od dva milijuna lajkova!

Kosu je svezala u male punđice, a javilo joj se nekoliko obožavatelja koji tvrde kako je takva frizura zaštitni znak Afroamerikanaca diljem svijeta. Neki su čak otišli toliko daleko da su počeli govoriti kako Adele želi dobiti simpatije na račun Afroamerikanaca.

Dok je s jedne strane napdaju, nekolicina obožavatelja stala je i u njezinu obranu. Oni tvrde kako je Adele fotkom samo htjela pokazati svoju nevjerojatnu novu figuru nakon što je izgubila čak 45 kilograma. Njezin izgled usporedili su i s onim pjevačice Katy Perry, a žustra rasprava na društvenim mrežama i dalje ne jenjava.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy what would be Notting Hill Carnival my beloved London 🇬🇧🇯🇲

A post shared by Adele (@adele) on

Adele je u svibnju ove godine objavila fotografije kojima je šokirala mnoge nakon što je pokazala novu liniju. Bivši osobni trener popularne pjevačice otkrio je kako je natjecateljski duh koji ima Adele ključ njezinog novog izgleda. Adele trenutačno živi u SAD-u, a ima osobnog trenera te se hrani prema posebnom režimu kako bi zadržala svoju vitku liniju.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene