Adele je fotkom na Instagramu htjela obilježiti karneval u Notting Hillu koji se ove godine otkazao zbog pandemije koronavirusa, no odabir frizure i badića brojnima nije dobro "sjeo".

Galerija


Pjevačicu Adele napali su mnogi nakon što je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u badiću s uzorkom zastave Jamajke. Adele je fotkom htjela obilježiti karneval u Notting Hillu koji se ove godine otkazao zbog pandemije koronavirusa, no odabir frizure i badića brojnima nije dobro "sjeo".

Vezani članci Adele i Simon Konecki (Foto: Yui Mok/Press Association/PIXSELL) Prljavo rublje iz svog braka ne žele iznositi u javnost, no procurili su detalji o raspodjeli čak 170 milijuna dolara Adele i Simon Konecki (Foto: Profimedia) Otkrili kako su uspjeli podijeliti bogatstvo od 170 milijuna dolara bez problema, a ostali su i prijatelji

Kosu je svezala u male punđice, a javilo joj se nekoliko obožavatelja koji tvrde kako je takva frizura zaštitni znak Afroamerikanaca diljem svijeta. Neki su čak otišli toliko daleko da su počeli govoriti kako Adele želi dobiti simpatije na račun Afroamerikanaca.

Dok je s jedne strane napdaju, nekolicina obožavatelja stala je i u njezinu obranu. Oni tvrde kako je Adele fotkom samo htjela pokazati svoju nevjerojatnu novu figuru nakon što je izgubila čak 45 kilograma. Njezin izgled usporedili su i s onim pjevačice Katy Perry, a žustra rasprava na društvenim mrežama i dalje ne jenjava.

Adele je u svibnju ove godine objavila fotografije kojima je šokirala mnoge nakon što je pokazala novu liniju. Bivši osobni trener popularne pjevačice otkrio je kako je natjecateljski duh koji ima Adele ključ njezinog novog izgleda. Adele trenutačno živi u SAD-u, a ima osobnog trenera te se hrani prema posebnom režimu kako bi zadržala svoju vitku liniju.

 

Ide očevim stopama: Kći holivudske legende uživala na plaži i u bijelom topiću pokazala vitko tijelo