Javila se liječnica

Otkrivena tajna Adeleine šokantne transformacije? Evo kako je pjevačica izgubila više od 40 kila

Adele i Simon Konecki (Foto: Profimedia) Adele i Simon Konecki (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Adele i Simon Konecki (Foto: Profimedia) Adele (Foto: AFP) Adele (Foto: AFP) +0 Adele (Foto: Profimedia) Galerija

Polako se otkriva tajna Adeleine transformacije koja je u čudu ostavila cijeli svijet.

Drastičan gubitka kilograma i jedna od najvećih fizičkih transformacija britanske pjevačice Adele ostavili su sve u šoku i nevjerici, a mnogi se još uvijek pitaju kako joj je to pošlo za rukom.

Pogledaj i ovo Adele (Foto: Profimedia) I dalje su svi u čudu Stručnjaci objasnili drugačiji izgled lica Adele nakon šokantne transformacije, evo što je uzrok tome

32-godišnja Adele izgubila je više 40 kilograma, i to navodno zahvaljujući strogoj dijeti i režimu prehrane, iako neki stručnjaci tvrde kako je njezina promjena rezultat i nekih estetskih zahvata.

No njezinu je tajnu, po svemu sudeći, sada otkrila liječnica Dominique Fradin-Read, koja je surađivala s pop-zvijezdom i koja tvrdi da se tajna gubitka kilograma krije ne u samo vježbanju već i u raspoloženju i mentalnom zdravlju.

Adele je surađivala s osobnim trenerom i stručnjakinjom iz Los Angelesa koja joj je udijelila neke vrhunske savjete kako bi se u potpunosti preobrazila. Fradin-Read kaže kako mršavljenje ne znači samo vježbanje već u svemu veliku ulogu igra i promjena stila života. Tvrdi da su mentalno zdravlje i dobar osjećaj u vlastitom tijelu jednako važni kao prehrana i vježbanje.

"Kada je u pitanju gubitak kilograma, govorim svojim pacijentima da dijete i vježbanje sami po sebi u većini slučajeva neće biti dovoljni. Mnogi od njih koji su pokušali smršavjeti izgubili su nekoliko kilograma, ali bi ih opet dobili natrag, ponekad i više nego što su imali. Za uspješno i trajno mršavljenje trebamo se usredotočiti na cijelu osobu, a ne samo na to kako bi najbrže i najlakše izgubili na težini", objasnila je za Us Weekly.

Tako je otkrila Adeleinu tajnu gubitka kilograma, ali i dodala da se pjevačica zaklela sama sebi gotovo na vojni režim funkcioniranja, a to je potvrdio i njezin osobni trener Pete Geracimo.

"Prestala je pušiti, pazila što pije, riješila se slatkog i prestala jesti obrađenu hranu. Odabrala je zdraviju hranu i redovito trenirala, jako naporno", izjavio je Geracimo.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene