Adam Levine i Behati Prinsloo započeli su svoju vezu 2012. i dvije godine kasnije se vjenčali, a početak njihova odnosa neobičan je i zanimljiv.

Galerija


Adam Levine (42) i devet godina mlađa Behati Prinsloo u skladnom su braku od 2014., no njihova je veza počela na neobičan način i nije se činilo da ima budućnost. 

Vezani članci Behati Prinsloo Ukrotila je velikog zavodnika, no to je nije spriječilo da golišavim fotkama i dalje golica maštu mnogih Behati Prinsloo Jedna od najpoznatijih svjetskih manekenki smirila je okorjelog zavodnika, pa sad opušteno uživa

Frontmen grupe Maroon 5 i namibijska manekenka trenutačno se odmaraju na Havajima s obitelji i prijateljima, a na fotografijama koje su snimili paparazzi vidi se da da se supružnici odlično zabavljaju. I Adam i Behati pokazali su seksi, istrenirana tijela dok su se igrali u vodi. 

Nisu skidali osmijehe s lica dok su se ljubili, grlili, a Levine je podizao Prinsloo u zrak i bacao. Bio je zanimljiv i kontrast pjevačeva tijela jer mu je gornji dio gotovo prekriven tetovažama i ima ih 31, kako su pisali strani mediji, dok ih manekenka ima nekoliko. 

Inače, Behati i Adam upoznali su se zahvaljujući njegovoj bivšoj djevojci i njezinoj prijateljici, manekenki Anni Vyalitsyni (35). Naime, američki mediji izvještavali su da je Levine započeo vezu s Prinsloo dok je još bio s Annom. Navodno je s Vylatisynom prekinuo preko telefonskog poziva nakon dvije godine i slomio joj srce, ali ostali su u prijateljskim odnosima.

Adam je s Behati započeo vezu 2012., no raskinuli su nakon dva mjeseca. Ubrzo su shvatili da je to bila pogreška, da ne mogu jedno bez drugoga i 2013. su iznenadili javnost viješću o zarukama. 

Vjenčali su se godinu dana kasnije, a prije toga se poznati zavodnik ispričao svojim bivšim curama koje je povrijedio. To je od njega tražila Prinsloo, s kojom je dobio kćeri Dusty (4) i Gio (3). 

Čini se da par ima odličan odnos, a svojedobno je Levine iznenadio sve kada je otkrio koliko djece želi imati sa suprugom. "Želim sedamnaestoro djece. Je li to razumno? Zaista jako volim djecu i veseli me kada ih sretnem i na setovima snimanja", rekao je frontmen popularne grupe Maroon 5.

Bez pardona je u bikiniju pokazala ono s čim se bori i većina žena, ali je dodatno potaknula i slatka šuškanja!

Odradila je vatreni nastup nakon duge stanke, a usput je i grudi izložila pogledima u čipkastom grudnjaku