Wow!

Vezu su počeli zahvaljujući njegovoj bivšoj, ne zna se tko je ljepši, ali njegovo istetovirano tijelo mamac je za poglede

Behati Prinsloo i Adam Levine (Foto: Profimedia) Behati Prinsloo i Adam Levine (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Behati Prinsloo i Adam Levine (Foto: Profimedia) Behati Prinsloo i Adam Levine (Foto: Profimedia) Behati Prinsloo i Adam Levine (Foto: Profimedia) Behati Prinsloo Levine (Foto: Profimedia) Behati Prinsloo Levine (Foto: Profimedia) Adam Levine i Anne Vyalitsyna (Foto: Getty) Behati Prinsloo Levine (Foto: Profimedia) +0 Behati Prinsloo Levine (Foto: Profimedia) Galerija

Adam Levine i Behati Prinsloo započeli su svoju vezu 2012. i dvije godine kasnije se vjenčali, a početak njihova odnosa neobičan je i zanimljiv.

Adam Levine (42) i devet godina mlađa Behati Prinsloo u skladnom su braku od 2014., no njihova je veza počela na neobičan način i nije se činilo da ima budućnost. 

Pogledaj i ovo Adam Levine i Anne Vyalitsyna Pravi playboy Volio je fatalne plavuše i baš kad se činilo da nikad neće iznevjeriti onu pravu, mlađahna influencerica uništila je idilu

Frontmen grupe Maroon 5 i namibijska manekenka trenutačno se odmaraju na Havajima s obitelji i prijateljima, a na fotografijama koje su snimili paparazzi vidi se da da se supružnici odlično zabavljaju. I Adam i Behati pokazali su seksi, istrenirana tijela dok su se igrali u vodi. 

Nisu skidali osmijehe s lica dok su se ljubili, grlili, a Levine je podizao Prinsloo u zrak i bacao. Bio je zanimljiv i kontrast pjevačeva tijela jer mu je gornji dio gotovo prekriven tetovažama i ima ih 31, kako su pisali strani mediji, dok ih manekenka ima nekoliko. 

Inače, Behati i Adam upoznali su se zahvaljujući njegovoj bivšoj djevojci i njezinoj prijateljici, manekenki Anni Vyalitsyni (35). Naime, američki mediji izvještavali su da je Levine započeo vezu s Prinsloo dok je još bio s Annom. Navodno je s Vylatisynom prekinuo preko telefonskog poziva nakon dvije godine i slomio joj srce, ali ostali su u prijateljskim odnosima.

Adam je s Behati započeo vezu 2012., no raskinuli su nakon dva mjeseca. Ubrzo su shvatili da je to bila pogreška, da ne mogu jedno bez drugoga i 2013. su iznenadili javnost viješću o zarukama. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Behati Prinsloo Levine (@behatiprinsloo)

Vjenčali su se godinu dana kasnije, a prije toga se poznati zavodnik ispričao svojim bivšim curama koje je povrijedio. To je od njega tražila Prinsloo, s kojom je dobio kćeri Dusty (4) i Gio (3). 

Čini se da par ima odličan odnos, a svojedobno je Levine iznenadio sve kada je otkrio koliko djece želi imati sa suprugom. "Želim sedamnaestoro djece. Je li to razumno? Zaista jako volim djecu i veseli me kada ih sretnem i na setovima snimanja", rekao je frontmen popularne grupe Maroon 5.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene