ljubav na prvi pogled

Ukrotila je velikog zavodnika, no to je nije spriječilo da golišavim fotkama i dalje golica maštu mnogih

Adam Levine i Behati Prinsloo (Foto: Profimedia) Adam Levine i Behati Prinsloo (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Adam Levine i Behati Prinsloo (Foto: Profimedia) Behati Prinsloo (Foto: Instagram) Behati Prinsloo Levine (Foto: Profimedia) +0 Behati Prinsloo i Candice Swanepoel (Foto: AFP) Galerija

Behati Prinsloo u braku je s Adamom Levineom, s kojim ima dvije kćeri, no par je i dalje nastavio svoje karijere.

Južnoafrička manekenka Behati Prinsloo poznata je kao Victorijina anđelica, ali javnosti je posebno zanimljiva i zbog svoga supruga, frontmena grupe Maroon 5 Adama Levinea.

Pogledaj i ovo Adam Levine i Anne Vyalitsyna Pravi playboy Volio je fatalne plavuše i baš kad se činilo da nikad neće iznevjeriti onu pravu, mlađahna influencerica uništila je idilu

Par je pred oltar stao 2014. godine, a upoznali su se preko zajedničkih prijatelja dok je Levine tražio djevojku koja će glumiti u njegovu spotu. Koliko god pokušavaju sve držati pod velom privatnosti, mediji prate svaki njihov korak koliko god je to moguće.

"Poslao mi je e-mail s pitanjem možemo li se naći zbog spota, no odbila sam. Nastavili smo se dopisivati i zapravo smo se zaljubili preko tih poruka", ispričala je Behati. Mjesec dana kasnije vidjeli su se uživo i tada ju je odveo na večeru. Razgovarali su satima i odmah im je bilo jasno u čemu je stvar. "Bila je to ljubav na prvi pogled, preludo", rekla je manekenka.

Shvatili su da to nije bio prvi put da se vide, s obzirom na to da je grupa Maroon 5 nastupila na reviji Victoria's Secreta 2011. godine. Levine je u to vrijeme bio u vezi s manekenkom Annom Vyalitsinom. Prije nego što su Adam i Behati stali pred oltar, neko su vrijeme bili u prekidu. Dva mjeseca nisu se vidjeli, no shvatili su da je to najveća pogreška koju su napravili. Zaručili su se u srpnju 2013., a vjenčali godinu kasnije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My wife was born today @angelcandices ❣️

A post shared by Behati Prinsloo Levine (@behatiprinsloo) on

Zajedno imaju dvije kćeri, no obiteljski život drže privatnim. Manekenka i dalje golišavim fotografijama oduševljava fanove, a pjevač sa svojim bendom ide na turneje diljem svijeta. Nekoliko pjesama grupe Maroon 5 je upravo o njihovoj obitelji, uključujući pjesmu "She Will Be Loved", koju je Levine posvetio kćeri.

Podržavaju se međusobno u svemu, a često su govorili o tome u intervjuima. Iako je na početku njihove veze odbila gostovati u spotu, pojavila se u videima za pjesme "Cold" i "Girls Like You". Behati će uskoro proslaviti svoj 32. rođendan.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene