Behati Prinsloo poznata je kao anđelica Victoria's Secreta.

Galerija


31-godišnja južnoafrička manekenka Behati Prinsloo započela je 2020. godinu odmorom u meksičkom Cabu.

Vezani članci Behati Prinsloo Ukrotila je velikog zavodnika, no to je nije spriječilo da golišavim fotkama i dalje golica maštu mnogih Behati Prinsloo (Foto: Profimedia) Ona je ona prava: Ovo je žena koja je ukrotila jednog od najvećih slavnih zavodnika

Plavokosa anđelica Victoria's Secreta u poznato odmaralište zaputila se s obitelji svog supruga, glazbenika Adama Levinea, kako bi proslavili rođendan njegova polubrata Sama Levinea.

Pritom su ju paparazzi uhvatili u bazenu u leopard-bikiniju. Behati je danas majka dvoje djece, a nekad je nosila najpoznatiju reviju donjeg rublja na svijetu.

Podsjetimo, upravo je ona smirila neumornog zavodnika Adama 2012. godine, dok je romantično vjenčanje održano u ljeto 2014. godine upravo u Meksiku. Par zajedno ima dvije kćeri, trogodišnju Dusty Rose i dvogodišnju Gio Grace.

Navodno je Adam 2012. godine zbog nje ostavio njezinu kolegicu, Ruskinju Anne V te joj slomio srce, no prije vjenčanja morao se ispričati svim bivšim curama koje je povrijedio, i to na zahtjev svoje supruge, za koju se prethodno nisu vezali nikakvi ljubavni skandali.

Ivan Šarić objavio fotografiju iz bolnice pa zabrinuo obožavatelje: ''Izgleda da mi ne gine operacija...''