Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dubrovačka plaža Banje, Lokrum, Zlatni rat, Nin i Palmižana u četvrtak su bili glavne zvijezde jednosatne emisije 'Bridgetine najseksi plaže - Hrvatska', programa turističke televizije Travel Chanel u SAD-u, koji vodi bivši model Playboya Bridget Marquardt.


Bujna 35-godišnja Bridget, bivša djevojka osnivača Playboya Hugha Hefnera, od početka ožujka četvrtkom navečer zagrijava američke TV gledatelje, tragajući u mini-bikiniju za najljepšim plažama na svijetu, Na popisu destinacija koje obilazi, Hrvatska se našla na drugom mjestu, iza Australije, a ispred Havaja, Španjolske, Meksika, Floride, Barbadosa i drugih poznatih odredišta.

Vezani članci Victoria Silvstedt - 3 U 47. godini ne skida se iz bikinija, a pobjegla je na maleni otok na kojem dane provodi na plaži Holly Madison - 2 Slavna je zahvaljujući skandaloznom životu s 53 godine starijim muškarcem o kojem je napisala knjigu

U epizodi o Hrvatskoj, Bridget Marquardt se pridružila i Sara Underwood, također Playboyev model, pa su se dvije plavuše savršenih proporcija, zajedno oduševljavale ljepotama koje nudi hrvatska obala, javlja Hina.

Puno sam slušala o Hrvatskoj, ali je ovo premašilo sva moja očekivanja!

Kao najljepše doživljaje voditeljica Bridget Marquardt izdvojila je skakanje u more s 15-metarske stijene na Lokrumu, letenje sportskim zrakoplovom s aerodroma na Braču i nudističko kupanje na Palmižani.

Jednosatna emisija Travel Chanela o Hrvatskoj prepuna je spektakularnih prizora iz Dubrovnika, s Lokruma, iz Bola na Braču, s blatnih kupki u Ninu i s hvarske Palmižane, gdje Playboyeve djevojke otkrivaju draži nudističke plaže.

U emisija 'Bridgetine najseksi plaže - Hrvatska', gastronomske boje hrvatskog turizma zastupa konoba Ana u Zatonu kraj Zadra, gdje su Bridget i Sara kušale pršut i paški sir, te maraskino, lozovaču i vrbničku žlahtinu.

Nakon premijere u četvrtak u 22 sata, emisija 'Bridgetine najseksi plaže - Hrvatska' emitirana je uzastopno još dva puta, a idućih će se tjedana često reprizirati, pridonoseći jačanju statusa Hrvatske kao jedne od poželjnijih destinacija na turističkom tržištu SAD-a, unatoč sadašnjoj krizi.