Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Znatiželja je zamalo ubila mačka Freddya. Naime one se popeo na električni stup i na njemu proveo 18 sati viseći između dvije žice dok su promatrači strahovali za njegov život.


Mačak bio je toliko preplašen da se nije mogao ni pomaknuti pa je ostao visiti sve dok ga nisu spasili vatrogasci. Bio je samo nekoliko centimetara udaljen od žice pod naponom, koja ga je mogla u trenutku spržiti. Ipak, visio je na pravom mjestu, na žici koja je uzemljena.

Vezani članci Slika nije dostupna Pijanog čovjeka morali spašavati sa vrha stupa za struju Slika nije dostupna Čabar: Radnik pao s električnog stupa i poginuo

Freddya je primjetio jedan prolaznik i pozvao vatrogasce.

Nakon što su ga uspješno spustili sa stupa, Freddy je potrčao kući, a ceduljicom obješenom oko vrata na kojoj je pisalo:

'Vaš je mačak danas doživio pravu pustolovinu. Možete li nam javiti je li sretno stigao kući?'

Njegova vlasnica, 33-godišnja Emma Evans, ubrzo im se javila. Kaže kako Freddy često tijekom noći odluta, pa se nije brinula. Ali iznenadila se kada je vidjela njegove fotografije na električnom stupu.

Dodaje kako je sigurno naučio lekciju, ali sigurna je da time njegovi nestašluci neće prestati.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju