Misteriju Kevina Richardsona još nitko nije objasnio. Južnoafrički psihijatar slobodno se druži s najopasnijim životinjama.


Kevin radi u rezervatu blizu Johannesburga i svakodnevno se igra s lavovima, leopardima, pumama, hijenama i ostalim divljim mačkama. Nije opremljen bičevima i lancima, već samo strpljenjem.

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO: Lavić i lavica rođeni u londonskom ZOO-u Slika nije dostupna Beograd: Na svijet došla dva bijela lava

Divlje zvijeri u njegovom su naručju poput pitomih ljubimaca, a čak mu daju da se igra i s njihovim mladuncima. Ovaj 32-godišnji psihijatar prije nekoliko je godina shvatio da mu je puno bolje u društvu životinja nego ljudi, pa je dao otkaz u bolnici i posvetio se ugroženim vrstama.

'Oslanjam se isključivo na svoje instinkte. Neću priči životinji ako osjetim da nešto nije u redu', tvrdi Kevin Richardson, koji je svoju sposobnost da se sprijatelji sa zvijerima otkrio kada ga je prije nekoliko godina napao 4-godišnji lav. Zvijer ga je oborila na pod, no kad su im se susreli pogledi, lav se odjednom umirio i otišao.