Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon glamuroznog predstavljanja knjige 'Gola istina' Nives Drpić, kasno sinoć don Anđelko Kaćunko, koji je prije promocije bio gost u emisiji Nove TV '10 do 8', na svom je blogu prvi put objasnio zašto je zapravo sudjelovao u cijeloj priči.


- Temelj moje odluke da sudjelujem u ovoj priredbi jest želja da podijelim radost s jednom obitelji, da podržim jednu "bajku". Iskreno želim da obiteljska radost gospođe Nives i gospodina Dina, taj njihov happy end, nikada ne prestane - da zapravo bude početak neograničena trajanja!, napisao je između ostalog Kaćunko, koji je knjigu Nives Drpić usporedio sa slavnim djelom Sv. Augustina 'Ispovijesti', u kojem veliki krščanski filozof opisuje svoje svjetovne zablude i okretanje Bogu.

Vezani članci Knjiga Moja voljena žena Popularni krimić otkriva jezive tajne mladog bračnog para: Kad prekrše pravilo, osveta je strašna Slika nije dostupna Društvene mreže nisu uspjele iskorijeniti ljude koji se znaju literarno izraziti, ova knjiga je dokaz

>> Video: Nives Drpić na promociju stigla kao filmska diva u pratnji Kaćunka

>> Kaćunko u 10 do 8: Ne znam zašto idem na promociju knjige Nives Drpić

- Eto, dakle, bez obzira na različite motive medijskog ili pojedinačnog interesa za ovu knjigu, bez obzira na razne aspekte s kojih se ona može promatrati u sadašnjoj hrvatskoj zbilji, kao teolog želim istaknuti da je središte ove knjige SRCE odnosno LJUBAV - baš kao kod Augustina. Odgovorno to tvrdim, jer je to vrlo uočljivo gotovo sa svake stranice ove knjige, smatra Kaćunko.

Što sve Kaćunko ima za reći o 'Goloj istini' i Nives Drpić pročitajte na angelo1.blog.hr koji vodi na Blog.hr-u.