Obavijesti Pretražite Navigacija

Hana i Jelena: Ponovno jedna duša u dva tijela

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sukob interesa koji ih je zadesio na Farmi od dvije svojevrsne dive učinio je nezamislive neprijatelje.

Kad bi se god susrele, pala bi bujica riječi kojom bi jedna drugoj spuštale. Činilo se kako je neminovno da će jedan od njihovih sljedećih susreta pretvoriti u katastrofu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Iza kulisa Fashion.hr-a: Tulumi do kasno u noć Slika nije dostupna Hana, Dvina i Deen otišli Jeleni u Opatiju

Mediji su se nadali takvom razvoju događaja, vjerujući da će imati materijala za pisanje. Očekivalo se da će jedna drugu 'počastiti' uvredama, koje će kasnije izlaziti u svim medijima širom Hrvatske. Činjenica je da je svaka od njih izuzetno tvrdoglava i ako nešto sebi zacrtaju tako će i biti.

Najveći problem bio je u njihovim sličnim karakterima. Ispočetka se činilo kako će baš to biti temelj skladnog prijateljstva te da će jedna drugoj biti najveći oslonac u, za današnje poimanje, neljudskim uvjetima na Farmi.

Iako je opće poznato da minus i minus daju plus u ovoj situaciji stvari su se preokrenule. Dva su se karaktera sukobila zbog utjecaja okoline u kojoj su se našli.

Nakon što je Farma završila njihovu su tvrdoglavost i nesimpatiziranje konstantno su osjećali svi koji su se zatekli u njihovoj blizini.

Na nedavnom izboru Model godine, koji je organizirao Boris Kosmač, hana i Jelena ponovno su se susrele. Lažni smješak koji su uputile jedna drugoj prilikom susreta nagovijestio je kako bi uskoro mogao izbiti pravi mali rat. Činilo se kako je za to potreban samo pravi trenutak.

Po završetku izbora u Đurđevcu Farmere je pozvao Neno Pavinčić u Opatiju na festival gdje je nastupao. Tražio je od njih podršku kao od svoje obitelji.

Pozivu su se odazvale i Jelena i Hana . Neno je osvojio 6. mjesto, a noć je Jeleni i Hani omogućila da se zabave svaka sa svojim društvom.

No kada je došlo vrijeme za odlazak kući, Jelena je odlučila iznenadit Farmere i pozvala ih je na jahtu koja je došla po njih u opatijsku luku. Zabava je potrajala do dugo u noć, a Jelena i Hana na kratko su se odvojile od ostatka društva.

Što su jedna drugoj rekle, i kako su riješile svoj problem ostalo je nepoznato! Ali od tog trenutka ponovo su postale jedna duša u dva tijela. Zajedno su nastavile partijati i zabavljati društvo idućih nekoliko sati. 

Prije Haninog povratka u Sarajevo jedva su se odvojile jedna od druge.

Što nas dovodi do zaključka: 'Kad se usta zatvore, oči se napokon otvore. A oni koji su ih zaratili, i imali nešto za reći sada šute. Jer prava istina uvijek ispliva na površinu'.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene