Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedna od najljepših svjetskih manekenki vjenčala se sa srpskim NBA košarkašem na Valentinovo, a svečani čin dogodio se u odmaralištu Jackson Hall, u američkoj državi Wyoming.


'Oboje smo vrlo uzbuđeni zbog naše zajedničke budućnosti, radujemo se velikom, romantičnom vjenčanom slavlju ovoga ljeta s našim prijateljima i obiteljima', rekla je Adriana za People, istaknuvši da još nisu sigurni hoće li se tulum za najbliže dogoditi u njezinom Brazilu ili Markovoj Srbiji.

Vezani članci Slika nije dostupna FOTO: Prve fotografije kćeri Adriane Lime i Marka Jarića Slika nije dostupna Adriana Lima: Marko je veliki ponosni tatica

Mediji su posumnjali da između modela i košarkaša postoji 'nešto', kada je Adriana Lima primijećena da na utakmicama Minnesota Timberwolvesa zdušno navija za Marka, čiji je otac Srećko dane najveće košarkaške slave proživio u šampionskoj momčadi Šibenke.

Slavni par svoju su vezu priznali tek nekoliko mjeseci kasnije. 'Ne mogu vam više lagati, zaljubljen sam u Adrianu do ušiju', izjavio je lani Marko Jarić za srpske medije.

Njihovi poznanici danas se u medijima iščuđavaju kako su se Adriana i Marko tako brzopleto odlučili na brak. No, ako je točna priča da ja slavna 26-godišnja manekenka svoje djevičanstvo čuvala za brak, nije ni čudo što joj se žurilo.