Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Svakako da je to spektakl. Sigurno da je to nešto što će se dugo pamtiti', rekla je Milada Privora, bivša ravnateljica državnog protokola.


Četvrta predsjednička inauguracija u Hrvata, najsvećanija državnička predstava kako bi je neki mogli nazvati, samo što se nije dogodila. Tko će doći, koliko će ljudi osiguravati cijelu svećanost, hoće li to biti spektakl ili samo promenada loših odijela i bezličnih ženskih kombinacija.

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO Ivo Josipović prisegnuo: Tako mi Bog pomogao Slika nije dostupna 'Dolazak Josipovića nije tako dramatičan poput Mesićevog'

Prvu damu savjetuju domaći dizajneri

'Druga inauguracija je svakako bila lakša, jer smo imali predložak prve. Dapače, prvu nam je čak radio gospodin Krešimir Dolenčić, kompletnu recimo režiju, jer to je jedna predstava', nadodala je Milada Privora. O tome kakva će inauguracija biti predsjednika Ive Josipovića govori i Mirando Mrsić, direktor izborne kampanja Ive Josipovića te domaći renomirani dizajneri, a Ivina jedina želja je da se u ceremoniju uključi glazba.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju