Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Možda je izabran za europski grad kulture 2010, no Istanbul je još uvijek policijski grad. Tamo je, zamislite, Youtube zabranjen zakonom, a homoseksualnost se smatra bolešću koju treba liječiti. Ipak, 29. Istanbul film festival usudio se prikazati kurdski film o turskim egzekucijama.


29. internacionalni Istanbul film festival prvi je i najstariji festival u Turskoj, a zahvaljujući iznenadnoj vulkanskoj erupciji, ne samo a su neki gosti spriječeni u njihovom dolasku, već je čitava V.I.P svita spriječena u svom odlasku. Kako se Ivani Nanut požalio poznati glumac Klaus Maria Brandauer.

>> Ekskluzivno upucavanje Piercea Brosnana Ivani Nanut!

Najveća zvijezda festivala bila je Jane Birkin koja je osmislila izgled danas najpoznatije, jedne od nasjkupljih i najkopiranijih torbica na svijetu.Iako njezina cijena, ovisno o veličini modela, premašuje cijenu od 200.000 kuna, Birkin bag, kod nas poznata i kao Birkinica, često visi s ruku pomodnih Hrvatica.

I naravno, Modnog mačka koji s Birkinicom rado odlazi na plac i u nju trpa cvijeće. U Istambulu je s Birkinicom, ali ne torbom, već s Jane Brkin, porazgovarala naša Ivana Nanut koja se, obzirom na vulkansku prašinu, jedva vratila u jednom komadu. Više u prilogu Red Carpeta!
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju