Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nije tajne da bi Madonnin fitness režim na koljena bacio i američke marince, no nakon što je kraljica popa dva puta kolabirala na bini tijekom koncerta u Sofiji u Bugarskoj na trenutnoj Sticky & Sweet turneji, možda je vrijeme da skine nogu s gasa.


Madonni se zamutilo pred očima uslijed izvođenja pjesme ‘Holiday’ te je počela gubiti tlo pod nogama i posrtati tako da je bila prisiljena nasloniti se na svog plesača koji ju je potom pitao je li sve u redu. Plesač joj je pri tome i pošteno prodrmao za rame, sve dok ona nije reagirala, usporeno odmahnula rukom i dala znak da je s njom sve u redu. No napustila je binu tijekom ‘Spanish Lesson’ i doslovce se srušila na kauč u backstageu.

Vezani članci Krunoslav Capak - 2 Capak o odazivu na cijepljenje: "Očekivali smo zdrav razum" Lourdes Leon Dlačice ispod pazuha pale su u drugi plan zbog onoga što je imala na sebi, a još je razgolićenija bila njezina slavna mama!

>> Madonna u strahu od atentata pobjegla iz Srbije

Izvori bliski pjevačici su za britanski The Sun izjavili kako je Madge prilično zabrinula osoblje iza bine zaduženo za nju jer je ostala sjediti duže vremena nego što traje uobičajena pauza između dvije pjesme. Odbila je prekinuti show nakon vrtoglavice, a njen tim već duže vremena strahuje da je kraljica popa previše iscrpljena. Pored toga je i anemična.

Savjetovano joj je da odgodi dva predstojeća koncerta u Izraelu na nekoliko dana, no Madonna je to tvrdoglavbo odbila i odlučila prvo odratiti zakazane koncerte, a potom uzeti predah.