Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Srpski autor glazbenih tekstova, Velibor Vučurević, ubijen je u subotu u Novom Sadu, a dosad se vjerovalo kako je oboren hicem iz pištolja na Bulevaru Jaše Tomića dok se napadač skrivao u obližnjem grmu kraj kojeg je Velibor prolazio.


Prema najnovijim informacijama utvrđeno je kako je hitac ispaljen sa visine, sa jedne od okolnih zgrada na novosadskom Bulevaru, što isključuje vjerojatnost kako je tekstopisac ubijen pukom slučajnošću, iako se i dalje vjeruje kako se radi o nesretnom slučaju.

Vezani članci Donald Trump (Video: Screenshot You Tube) Hit na internetu: "Tip koji ima pristup nuklearnom oružju ne zna zatvoriti kišobran" Meghan Markle, princ Harry (Foto: Pixsell) Sve je u redu dok ima svoju suprugu: Meghan Harryju pridržavala kišobran tijekom govora

Metak je prošao kroz kišobran koji je Vučurević nosio u ruci i završio na glavi nesretnog mladića, pišu srpski mediji. 'Sve je vjerojatnije da je Velibor bio meta suludog revolveraša koji je pucao sa prozora ili terase jedne od okolnih zgrada. Nakon utvrđivanja putanje metka ustanovljeno je da je ispaljen sa visine, što potvrđuje i rupa na kišobranu koji je mladić nosio', rekao je izvor srpskog Blica.

Motiva nema, ubojstvo je slučajno?

'Dosad nismo došli do motiva koji bi mogao ukazati na osmišljeno ubojstvo i najvjerojatnije je usmrćen greškom. Vučurević nikada nije bio povezivan s kriminalnim radnjama, niti se kretao u krugovima ljudi koji se bave kriminalom. Iza sebe nije imao čak ni prekršajnu prijavu. Saslušali smo nekoliko ljudi, očevidaca ubojstva, kao i njegovih poznanika. Nitko nije uputio na mogući motiv zločina, zbog čega se sada radi na intenzivnom provjeravanju svih sumnjivih stanara okolnih zgrada, kao i lokacija s kojih je metak mogao biti ispaljen', nadodao je izvor.

>> Hicem u glavu ubijen srpski tekstopisac folk glazbe

Velibor je sporne večeri, nešto prije 21 sat, sam šetao Bulevarom Jaše Tomića u pravcu željezničke stanice, kada ga je oborio hitac u blizini raskršća sa ulicom Jovana Hranilovića. Pao je na pločnik, a građani i vozači koji su se zatekli na mjestu bezuspješno su mu pokušavali pomoći. Velibor će biti sahranjen danas u 15 sati na groblju u Feketiću.