Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Agencija Lupa uputila je tajanstveni poziv na konferenciju za novinare te je najavila dolazak pjevačice 'koja je ranih 1990-tih godina bila najveća pop zvijezda naših prostora'.


Poziv Lupa promocije na spomenutu konferenciju dao je naslutiti da bi mogla biti riječ o Tatjani Matejaš Tajči, no tek ćemo idućeg tjedna, točnije 17. veljače, saznati je li tome uistinu tako.

Vezani članci Slika nije dostupna Nekadašnja teen zvijezda Tajči otvorila je dušu Slika nije dostupna Tajči: Danas bi bila izgubljena da nisam otišla iz Hrvatske

Popularna Tajči već je dugo vrijeme znana kao Tatjana Cameron, godinama živi u SAD-u i pjeva duhovnu glazbu po tamošnjim crkvama.

Da bi upravo ona mogla biti najavljivana zvijezda da se naslutiti i iz komentara same pjevačice koje je objavila na društvenoj mreži Facebook. Naime, Tatjana je napisala da dolazi u Zagreb idućeg ponedjeljka, na Valentinovo, 14. veljače, no razlog svog dolaska nije obrazložila.

>> Tajči pjevala u Međugorju

>> Ekskluzivan intervju s Tajči!

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju