Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tatjana Cameron Tajči je otvorila dušu Sceni Dnevnika Nove TV.


Tajčimanija je zatresla Hrvatsku. Nakon što je otišla na vrhuncu slave - prije 20 godina, jedna od najvećih zvijezda 90-ih vraća se turnejom po regiji. Razgovara se i o novom albumu, ali Tatjana Cameron Tajči ponajviše želi pokazati svojim sinovima tko je to njihova mama, kako je otkrila u intervjuu koji je dala za Scenu Dnevnika Nove TV.

Vezani članci Slika nije dostupna Guns N' Roses odabrali žestoke Danko Jones kao predgrupu Slika nije dostupna Odlična prodaja karata za koncert Guns N' Rosesa

Tajči , megazvijezda 90-ih provela je posljednjih 20 godina pjevajući sa svojim sinovima - Danteom, Evanom i Blazom kojeg od milja zove Blaž.

>> Tajči: Materijal moje narančaste haljine zrači posebnom pozitivnom energijom!

'Od kad još nisu znali niti hodati niti govoriti bi dopuzali bi do bine i na mikrofon bi pjevali i uvijek spavaju ili u futroli za klavijaturu ili u nekoj kutiji od razglasa', otkrila je Tajči Martini Podgorski, te se prisjetila i odlaska u SAD, gdje je otišla samo s dvije stvari - bundom i koferima.

Na žalost bojim se da bi bila izgubljena jer sam u to vrijeme doista bila mlada i ta slava je bila jako jaka.

'Bundica zato što sam u New Yorku često i mislila možda bi je mogla dobro unovčiti. (smijeh). Mislim, htjela sam reći samo s par stvari koje su meni bile drage, tim koferima gdje se našao i moj dnevnik i jedna zlatni orah kojeg sam imala na boriću za Božić '91. i neki privjesak koji mi je tata dao na kojem je pisalo 'Mi smo tu navek'', rekla je Tajči, te je otkrila kako se odlučila na povratničku turneju.

'Prije par mjeseci sam prvi put u životu napravila mamogram, a kada su stigli rezultati nazvala me je moja doktorica i rekla mi da bi bilo dobro da napravim biopsiju. Kako mi je 2006. godine od raka preminuo otac, napisala sam si pet stvari koje bi željela napraviti ukoliko rezultati biopsije ne budu dobri, a na prvom mjestu je bio koncert u Hrvatskoj. Rezultati su na kraju bili dobri, no ipak sam odlučila napraviti svih pet stvari sa svoje liste i tako je sve krenulo.', objasnila je Tajči, no nije željela otkriti sve stvari sa liste jer su neke preosobne.

A na pitanje što misli kako bi danas bila da nije otišla iz Hrvatske, Tajči je odgovorila, 'Na žalost bojim se da bi bila izgubljena jer sam u to vrijeme doista bila mlada i ta slava je bila jako jaka'. Pogledajte video prilog i doznajte što je Tajči još sve otkrila Sceni Dnevnika Nove TV!

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju