Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ikona 90-ih je na presici u Zagrebu objasnila kako se odlučila na veliku povratničku turneju.


Zašto baš sada? Kao glazbenica, Tajči je uvijek željela komunicirati nešto lijepo kroz glazbu - optimizam, veselje, ljubav, inspiraciju. Bilo da se to dogodilo kroz njezin neodoljiv osmjeh, ili narančastu haljinicu, u svakom njenom nastupu osjetila se ljubav prema glazbi, ljudima i životu, te potreba da je podijeli s onima koji su to htjeli prihvatiti.

Vezani članci Slika nije dostupna Guns N' Roses odabrali žestoke Danko Jones kao predgrupu Slika nije dostupna Odlična prodaja karata za koncert Guns N' Rosesa

'Nakon dugogodišnjeg izbivanja i nakon mnogih poziva da se ostvari ovakav koncert, upravo se sada poklopilo nekoliko ključnih situacija - klinci su veći, moj rad vani mi dopušta i vrijeme i podršku američkih suradnika da se napravi jedan dobar glazbeni događaj, izgradile su se lijepe arene, veseli me suradnja sa starim suradnicima i naročito s profesionalnim ambicioznim ljudima iz Lupe, i naravno odaziv fanovima koji me već dugo nagovaraju preko Facebooka za jedno ovakvo druženje', kazala je na presici Tajči, te je objasnila kako se odlučila na povratničku turneju.

>> Povratak Tajči - mega zvijezde bivše Jugoslavije

'Prije par mjeseci sam prvi put u životu napravila mamogram, a kada su stigli rezultati nazvala me je moja doktorica i rekla mi da bi bilo dobro da napravim biopsiju. Kako mi je 2006. godine od raka preminuo otac, napisala sam si pet stvari koje bi željela napraviti ukoliko rezultati biopsije ne budu dobri, a na prvom mjestu je bio koncert u Hrvatskoj. Rezultati su na kraju bili dobri, no ipak sam odlučila napraviti svih pet stvari sa svoje liste i tako je sve krenulo.', objasnila je Tajči.

Tajči i njezina ekipa planiraju glazbeni događaj koji obećava dobru zabavu, punu dobre glazbe i produkciju na svjetskom nivou, a kako je sama rekla, 'Moja želja je da cijene ulaznica uistinu budu prihvatljive za sve koji bi željeli doći na moj koncert'.

Tajči će nakon dvadeset godina prvi put otpjevati 'Hajde da ludujemo' na velikoj sceni, a koncerti povratničke turneje će se u organizaciji Lupa Promotiona održati u Zagrebu, Beogradu, Sarajevu, Splitu i Ljubljani, počevši od onog u zagrebačkoj Areni 14.listopada.

Gradovi i datumi povratničke turneje Tatjane Cameron-Tajči:

14.listopad - Zagreb Arena, Zagreb

15. listopad - Beograd Arena, Beograd

21.listopad - Zetra Arena, Sarajevo

23.listopad - Spaladium Arena, Split

28. listopad - Stožice Arena, Ljubljana


 

 


 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju