Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Potaknuta jučerašnjim prilogom IN magazina o mračnoj prošlosti menadžera Ave Karabatić, o suradnji sa Senadom Hasićem progovorila je bivša farmerica Marinela Jantoš Ella.


Bivši Simonin i sadašnji menadžer Ave Karabatić , do ludila je još prije petanestak godina doveo i Ellu, dance zvijezdu 90-ih. Kako i ne bi, kad joj je Senad Hasić ,na vrhuncu slave, gažu dogovorio, vjerovali ili ne, na željezničkom kolodvoru.

Vezani članci Eksplozija u hotelu na Kubi - 7 FOTO/VIDEO Drama u Havani, eksplozija u popularnom hotelu: Poginulo najmanje osam osoba, predsjednik otkrio uzrok Nađan Šerić, predsjednik NK Jadran Supetar Predsjednik nogometnog kluba o obračunu na Supetru: "Pokušali su nas ovršiti, ali pravomoćno smo dobili. Nikud ne idemo"

'Bio je to starinski željeznički kolodvor, tu uopće nije bilo načina da ja negdje nastupam. Tada mi je Senad rekao, molim te, moramo to odraditi, dobit ćemo batine. I ja sam to morala odraditi, jer stvarno svi su nas premrko gledali', otkriva Ella.

Nakon iskustva sa željezničkim kolodvorom, pružila mu je još jednu priliku. No, eksces koji je ubrzo napravio, Elli je bio više no dovoljan da shvati da Senadu ne bi bio dovoljan ni cijeli život, a kamoli pet minuta da se iskupi za sve svoje propuste.

'Ušao mi je u sobu, kao nema više mjesta u hotelu, pa jel bi mogao spavati sa mnom u sobi', prisjeća se pjevačica.

No Senad ipak nije završio u Ellinu krevetu niti se Ella do danas osvetila nekadašnjem terenskom menadžeru. Na svu sreću, suradnja sa gospodinom Hasićem svela se na samo dvije gaže.

>> Je li Avin i Simonin menadžer vodio lanac prostitucije?

A kako je Ella izbjegla fizički obračun i silovanje na jednom koncertu, provjerite u prilogu IN magazina.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju