Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nema više karata za koncertni spektakl Prljavog kazališta u zagrebačkoj Areni, 17. siječnja. U prodavaonici Croatia Records u Bogovićevoj 5 više se ne mogu nabaviti ulaznice, a veliki interes građana za ovaj koncert kojim će se Arena Zagreb i službeno otvoriti, rezultirao je time da je Arena limitirala kapacitet na 20.000 ljudi.


Upravo zbog ovakvog velikog interesa za koncert Prljavog kazališta, koji obilježava 30 godina svog postojanja pokušava se pronaći mogućnost (obzirom na kratak rok do odigravanja prve utakmice svjetskog prvenstva u rukometu) održavanja dodatnog koncerta, o kojem se trenutno pregovara.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Prljavci' Houra i Mlakar doživjeli prometnu nesreću u BiH Slika nije dostupna Kurir: Hrvatski estradnjaci će na SP-u navijati za Srbe!

>> Pogledajte gostovanje Prljavog kazališta na Showbizz video chatu

Koncert Prljavog kazališta, 17. siječnja bit će ujedno i završetak njihove promotivne turneje koja je započela 5. prosinca u Splitu i na kojoj su obišli sve veće gradove u Hrvatskoj te nekoliko gradova u susjednoj BIH.

Hitove s njihovih prethodnih albuma , ali i nove pjesme posljednjeg albuma Tajno ime, Prljavci će odsvirati na impozantnoj pozornici visokoj 15 i širokoj 24 metara te s jezikom koji je dug 16 metara koja izgleda kao omot njihovog prvog albuma, djelo dizajnera Mirka Ilića. Pozornica je rađena u Londonu , a radila ju je tvrtka koja radi pozornice Stonesima, AC/DC-u , Eltonu Johnu i drugim svjetskim zvijezdama.