Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prljavo Kazalište na Showbizz Video Chatu

'Naša je privatna stvar viđamo li još Marinu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jasenko Houra i Mladen Bodalec sjeli su Showbizzovu vruću fotelju i odgovarali na pitanja koja ste postavljali – vi!

Čim je chat krenuo počela su pljuštati vaša pitanja. Dosta njih je bilo provokativnog tipa, no Jasenko Houra i Mladen Bodalec odlično su se držali. Bodalec je diplomatski ulogu glasnogovornika prepustio Jasenku Houri, i ostao većinu chata u drugom planu, ali se ipak nekoliko puta oglasio.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Srećom samo lakše ozljede 'Prljavci' Houra i Mlakar doživjeli prometnu nesreću u BiH Slika nije dostupna Prljavci u Sarajevu Sve je lako kad si star: Houra se bacio u publiku

Houra, koji se za vrijeme chata često koristio poslovicama, otkrio je da osjeća nostalgiju prema vremenima vinila, a kao jedan od najupečatljivijih momenata u karijeri prisjetio se kada jednom nisu jeli tri dana, pošto su samo svirali, a novaca nije bilo, te su ih nahranili dva policajca koji su se gostili u obližnjoj garaži.

Jasenko se izjasnio kao pobornik teorija zavjere, a njegova omiljena je ona da Amerikanci nisu nikada sletjeli na Mjesec, te je čak bacio rukavicu svim chaterima da mu netko dokaže suprotno ako može.

Zadnji koncert na kojem su Jasenko i Mladen bili je onaj Simple Mindsa. Kako sada stvari stoje trebali bi otići na zimsku turneju po SAD-u i Kanadi. Za Božić neće nigdje nastupati, kako bi mogli to vrijeme provesti s obitelji i prijateljima.

Na pitanje što misle da li će napuniti pulsku Arenu, Houra je naglasio da je njima bitno da se dobro zabavljaju, dok im je sekundarno koliko će ljudi biti prisutno. No ipak je nadodao da Prljavo kazalište nije naviklo na prazne koncertne dvorane.

Da li bi Thompson trebao svirati u pulskoj Areni nije želio komentirati jer 'on nije njegov advokat'. Pitanje o popularnosti je odbio, jer smatra da je jako nezahvalno uspoređivati se s kolegama sa estrade te ne misli da je Prljavo kazalište popularnije od Thompsona ili Lane Jurčević.

Za Marinu iz čuvene pjesme Jasenko nije želio odgovoriti da li ju još uvijek viđaju, jer 'je to njihova privatna stvar', a kako je njihov veliki glazbeni fan, kao i ostatak benda, Bodalecu je bilo drago kada su ga usporedili s Bono Voxom iz grupe U2.

A po raspoloženju Jasenka Houre moglo se vidjeti kako se bliži Božić: 'Ako mogu pomoći nekome, ja ću uvijek pomoći. Ako netko treba gitara da po njoj lupa, samo neka mi se javi, dati ću mu je odmah. Dati ću mu i pojačalo. Ja sam nekada znao biti nekorektan, jer su prema meni bili nekorektni, no to je stvar prošlosti. Danas, ako nekome mogu pomoći, ja ću to učiniti.'

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene