Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prljavo kazalište, koje koncertnom promocijom albuma 'Tajno ime' otvara sezonu u zagrebačkoj Areni, odavno je rasprodalo dvoranu. Zbog velikog interesa uvedene su posebne autobusne linije.


Autobusi će u subotu, 17. siječnja, obožavatelje Prljavog kazališta početi prevoziti od 17.30 sati, a kreću s parkirališta ispred Zagrebačkog velesajma.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Prljavci' Houra i Mlakar doživjeli prometnu nesreću u BiH Slika nije dostupna Kurir: Hrvatski estradnjaci će na SP-u navijati za Srbe!

Na koncertu, koji će označiti završetak turneje koja je započela 5. prosinca u Splitu, očekuje se oko 20 tisuća ljudi.

>>Prljavo kazalište rasprodalo zagrebačku Arenu

Za završni spektakl u zagrebačkoj Areni bit će postavljena pozornica veličine 33,5 metara. Rasvjeta koncerta vršit će se sa 150 'moving headova', 150 reflektora i 200 metara aluminijskih konstrukcija u zraku. Biti će, također, postavljen i najveći do sada LCD ekran veličine 24 metra i visine 8 metara, na kojem će biti prezentirane projekcije tijekom koncerta.

Sve nabrojeno bez bine i dodatnih pomagala iznosi težinu od minimalno 15 tona opreme. Pred dvoranom je posljednjih dana bilo 30 kamiona opreme koji je postavljalo i opsluživalo 120 ljudi. Koncert će se snimati sa 10 kamera, a kroz Arenu Zagreb bit će provučeno 8 kilometara kablova.