Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iz policije Los Angelesa procurila je fotografija Rihanninog lica načinjena tijekom policijske obrade nakon što je pjevačicu istukao njen dečko Chris Brown.


Fotografija pokazuje razbijene usnice  modrice na vratu i licu mlade Grammyjevke. Nakon što je brutalni ispad Chrisa Browna zasjenio dodjelu Grammyja, i nakon što je Rihannin otac u intervjuima rekao da je lice njegove kćerke unakaženo, bilo je očito kako je Rihannina fotografija lica postala najtraženija i vjerojatno najskuplja roba na medijskom tržištu.

Vezani članci Rihanna Rihanna se pozdravila s Trumpom pa zbog ove fotografije postala pravi hit na Instagramu! Rihanna i A$AP Rocky Poslije milijardera ljubi glazbenika: Prvi put snimljena s novim dečkom, njihove zajedničke fotografije su urnebesne

Nije se moralo dugo čekati, fotografija je procurila iz odjela policije koji se bavi cijelim slučajem. No sada se otvara nova unutrašnja istraga unutar redova LAPD-a i traži se osoba ili osobe koje su strogo povjerljivi dokument pustili u javnost. Istražitelji tako sad imaju pune ruke posla i u vlastitim redovima.

>>  Rihanna: Ovo nije prvi put da me Chris zlostavljao

Rihanna se još uvijek nije javno očitovala o brutalnom incidentu, dok je Chris Brown u nedjelju izrazi duboko žaljenje zbog počinjenog djela. Podsjećamo da je Brown premlatio Rihannu u autu tijekom večeri dodjele Grammyja u Los Angelesu.