Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Lanu Klingor je ekskluzivno za IN magazin progovorila o novom albumu, kćerkici Kiari i prekidu s glumcem Goranom Bogdanom.


Osim ljubavi prema glazbi, Lana Klingor veliku ljubav gaji i prema radiju, stoga odnedavno na Soundset Plavom radi kao voditeljica i u prijepodnevnim satima zabavlja slušatelje.

>> Lana Klingor u seksi minici po ledu hodala uz macho pomoć

Vezani članci Zabava na poslu Nije im dosta poslovnih izazova pa su prihvatile još jedan i snimaju golišave slike na radnom mjestu Slika nije dostupna Domaća zvjezdana događanja i kaosi u 2010. - razvodi i razlazi

A da uistinu i želi napraviti nešto novo i jedinstveno dokazuju i pripreme oko novog albuma. Iako se njime još nije planirala intenzivno baviti, zahvaljujući dobroj ekipi sad joj je album na prvome mjestu. A razlog zbog kojeg se album priprema u njezinu stanu - kćerkica je Kiara - od koje joj razdvojenost najteže pada.

Više od novog albuma medije nažalost zanima Lanin iznenadni prekid veze s glumcem Goranom Bogdanom, a samo za IN magazin je otvoreno progovorila o razlozima prekida. Više u prilogu IN magazina!